Erden Timur

Ulan o değil de oda tv'ye saygım vardı yaptığı haberlere güvenirdim an itibari ile havuzculardan bile daha dipte benim için. Tarikat diye yayınladıkları görüntüler yalan olduğu halde hala instagramdan aynı haberi giriyorlar. Ali'nin adamlarıymış bunlarda.

Ulan o değil de oda tv'ye saygım vardı yaptığı haberlere güvenirdim an itibari ile havuzculardan bile daha dipte benim için. Tarikat diye yayınladıkları görüntüler yalan olduğu halde hala instagramdan aynı haberi giriyorlar. Ali'nin adamlarıymış bunlarda.
Turkiye'de T24 disinda takip etmeye deger bir haber kaynagi bulunmamaktadir
Bu adam da Turkiye sinirlari icindeki en kaliteli spor yazaridir

gs'mizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak yüce kişilik

Ahmet Çakar tarikat kadını şeyhin elini öperken gördüm diyor. Tarikat şeyhi kim Cemalnur Sargut. Nasıl tarikat şeyhi oluyor kadın sufi, tasavvuf konuşmaları yapar eskiden TV lere çok çıkardı. Ali Koç un Beyaz TV ye çıkması bu operasyonla alakalı

Bilmeden istemeden Erden Timur'u daha da büyüttüler.

Desteklemeyen ya da fikri olmayan taraftar bile bundan sonra arkasında durur Erden Timur'un.

sonuna kadar sahip çıkılmalıdır Erden Timur'a.

en az akit kadar leş bir oluşum

Senin t yesinler kral
Sen durma yolunda devam et

1960-1980 arasi dogan fenerbahceliler gercekten agir ruh hastasi
Resmen devlet eliyle agir bir beyin indoktrinasyonu gecirmis bir güruh mevcut.

1995 sonrası da sıkıntı rtaş alex dünyanın en iyi topcusu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1995 sonrası da sıkıntı rtaş alex dünyanın en iyi topcusu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onlar bunlarin yaninda baya mahsun kaliyor...

Ciddi derecede zarar verebilecek derecede bir fanatiklik... polyannacılık her taraftar grubunda var ama onlardaki durum delilik arasinda gidip geliyor... Nefret, Ask, haset ve kindarligi apayri seviyede yasiyorlar...

Geri
Üst Alt