- 3 Temmuz 2012
- 138.489
- 87.215
- 5.338
bu hesap kripto fbli ayrı zamanda ftcidir
Sene sonu Abdurrahim Albayrak gelip kendisi gidecek gibi söylentiler dolaşıyor.
inanmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu hesap kripto fbli ayrı zamanda ftcidir
Sene sonu Abdurrahim Albayrak gelip kendisi gidecek gibi söylentiler dolaşıyor.
Kongre üyesi o elemanKendi adını bile yazamayan, sabah akşam bet reklamı paylaşan çoluk çocukların twitlerine inanmayın. Nevzat bile en küçük bir haber alamıyor, bu nasıl almış?
İt biti gibi türediler.
bu adam arastırmalarım sonucu gizli fblidirKongre üyesi o eleman
Çıkıntı biraz da fbli falan değilbu adam arastırmalarım sonucu gizli fblidir
Şahıs hakkında hiçbir bilgim yok şahsen, ama kongre üyelerine kadar düşmüşse, gazeteciler ne iş yapıyor?Kongre üyesi o eleman
Erden Timur %90 bırakır olsak da olmasak da, bıraksın da zaten.
Yeni yönetim ekibini kurar, transfer işlerini olması gerektiği gibi yönetir, geçmişte olduğu gibi.
Kongre üyeleri arasında söylentiler genelde basına yansımaz ama bırakacağı dillendirildi.Şahıs hakkında hiçbir bilgim yok şahsen, ama kongre üyelerine kadar düşmüşse, gazeteciler ne iş yapıyor?
Bana samimi gelmedi. Ha ama olabilir, Erden Bey bırakabilir. Ama Abdurrahim onun yaptıklarını yapamaz. O kadar vizyonu yok.
Albayrak, Erden Timur'un birlikte olma ihtimalleri çok fazla diyende var. Albayrak'ın kendisi de çıktığı programda Erden Timur'un devam etmesi gerektiğini söylemişti. Erden Timur Sportif AŞ'de görevinde devam eder. Albayrak'ta başkan yardımcısı olur gibi geliyor bana. Kendisi transfer işlerine falan asla sokulmamalı.Kongre üyeleri arasında söylentiler genelde basına yansımaz ama bırakacağı dillendirildi.
Takılıyorum yav Abdürrahim kulübün kapısından içeri sokulmamalı benim gözümde, stada bakmayıp Belhanda’yı kovdular diye şampiyonluk verdik onlar yüzünden.
Sadece Falcao’dan soktuğu 50 milyon euroya hiç girmiyorum.
Albayrak’ın olduğu yere Erden Timur olsam adım atmam.Albayrak, Erden Timur'un birlikte olma ihtimalleri çok fazla diyende var. Albayrak'ın kendisi de çıktığı programda Erden Timur'un devam etmesi gerektiğini söylemişti. Erden Timur Sportif AŞ'de görevinde devam eder. Albayrak'ta başkan yardımcısı olur gibi geliyor bana. Kendisi transfer işlerine falan asla sokulmamalı.
gitsin takım otobusünü sursunAbdurrahim albayrak futbol işine el atarsa bir çuval inciri b.k eder
ustad avatarında neden rasim ozan varTarihi bir ekip tesis etmiştir
Kongre üyeleri arasında söylentiler genelde basına yansımaz ama bırakacağı dillendirildi.
Takılıyorum yav Abdürrahim kulübün kapısından içeri sokulmamalı benim gözümde, stada bakmayıp Belhanda’yı kovdular diye şampiyonluk verdik onlar yüzünden.
Sadece Falcao’dan soktuğu 50 milyon euroya hiç girmiyorum.
Bugün ne yedinBunu Kerem Ovet de soyledi
Albayrak geçmişte sınırları doğru çizildiğinde oyuncularla ilgilenme falan faydalı olmuş bir isim lakin dediğin gibi son dönemlerinden sonra falan ben olsam Özbek yerine hiç bulaşmam kendisine. Al yanına Erden Timur'un önereceği 1-2 tane sessiz iş yapacak yönetici tarzı devam et. Ali Yüce'yi al mesela, basketi iyi yönetebilecek adam al. Hakan Üstünberk falan olabilir belki. Ama bu Galatasaray siyasetini hiç anlamıyorum bunlar içinde henüz çok erken 1 haftada çok şey değişiyor GS siyasetinde son seçimde seçim ertelenmese Eşref H. yada Metin Ö.'den biri başkan olacaktı neticede.Albayrak’ın olduğu yere Erden Timur olsam adım atmam.
Bu yönetimin en büyük olayı çıkıp bir kere şov yapmadılar. Kendilerini ön plana çıkarmadılar.
Mobeselere poz veren Abdürrahim gibilerin bu kulüpte bir daha yeri olmamalı. Kaç yıl yönetimde kaldı, ne gelir yaratmış kulübe, cebinden ne vermiş.
Bugün ne yedin