Erden Timur

Albayrak, Erden Timur'un birlikte olma ihtimalleri çok fazla diyende var. Albayrak'ın kendisi de çıktığı programda Erden Timur'un devam etmesi gerektiğini söylemişti. Erden Timur Sportif AŞ'de görevinde devam eder. Albayrak'ta başkan yardımcısı olur gibi geliyor bana. Kendisi transfer işlerine falan asla sokulmamalı.
Albayrak metin ozturk gibi kenarda bekleyip ikinci başkanlık hayatta yapmaz adamın işi şov yapmak. Gider transferlere de karışır florya'ya da karışır sürekli başına saçma sapan demeçler verir. Erden timur ile ikisi beraber çalışamaz.

Timur gider Albayrak gelirse başımızı taşlara vururuz
GK üyeleri, Divan üyeleri kim varsa bu adamı ikna etmeli
Gerekirse kendi ekibiyle seçime girsin
Böyle bir değeri kaybedersek harbi çok üzülürüm

Erden Timur en başında bu kadar futbol odaklı çalışmayı düşünmüyordu zaten. Dursun Özbek kitledi o rolü. Bunaldığını ve yorulduğunu tahmin edebiliyorum. Rakibin kahpe olması da bunda etkendir. Yeni dönemde biraz geri planda kalıp altyapı ve tesisler konusunda çalışmak isteyebilir. Tamamen uzaklaşacağını düşünmüyorum. Seçime yakın her şey çıkar ortaya. Bizim şu an yapmamız gereken Okan Buruk ve takımın etrafında kenetlenmek.

Albayrak metin ozturk gibi kenarda bekleyip ikinci başkanlık hayatta yapmaz adamın işi şov yapmak. Gider transferlere de karışır florya'ya da karışır sürekli başına saçma sapan demeçler verir. Erden timur ile ikisi beraber çalışamaz.
Bilmiyorum bazı yerlerde gördüğüm Albayrak'ın Timur'la birlikte olacağı olduğu hatta Erden Timur'un kalmasını istediği yönündeki bunu kendisi de söylemişti.

Gece gece moral bozucu paylaşımlar yapmaktan kaçınalım.

Onur Ü.

Albayrak geçmişte sınırları doğru çizildiğinde oyuncularla ilgilenme falan faydalı olmuş bir isim lakin dediğin gibi son dönemlerinden sonra falan ben olsam Özbek yerine hiç bulaşmam kendisine. Al yanına Erden Timur'un önereceği 1-2 tane sessiz iş yapacak yönetici tarzı devam et. Ali Yüce'yi al mesela, basketi iyi yönetebilecek adam al. Hakan Üstünberk falan olabilir belki. Ama bu Galatasaray siyasetini hiç anlamıyorum bunlar içinde henüz çok erken 1 haftada çok şey değişiyor GS siyasetinde son seçimde seçim ertelenmese Eşref H. yada Metin Ö.'den biri başkan olacaktı neticede.
Yahu daha seçim yok ortada çıkıp röportaj veriyor Dursun Özbek aday olacak, ben de katılacağım, Erden de olsun. Sanane yahu, bırak onlar açıklasın gerekirse.

Geçmişte de iyi dönemlerin ekmeğini yediğini düşünüyorum, hayatımda gördüğüm en sıkıntılı adamlardan birisi geçmiş yönetimlerde.

Bu zamana kadar Fenerbahçe’nin sistematik şekilde saldırdığı tek yönetici Erden Timur oldu, Abdürrahim varken alay ediyorlardı bizle. Geçmişte de biraz Aysal ve Adnan Öztürk’e daha az şiddetli benzer tepkiler vardı, neyseki daha beterini camia içi gösterdi ve kendisi gibi bir değeri kaybettik gözüyle bakıyorum.

Yüceler, Hakan Üstünberk gibi isimleri destekliyorum.

Küstürüldü mü susturuldu mu??

Galatasaray dinamiklerini iyi bilen herkes erden Timur’un seneye maalesef olmayacağını biliyor zaten. Ne kaybettiğimizi seneye bu zamanlar anlarız.

Gozler seni arıyor aşk adamı, gönlümüz birakmani istemiyor ama bıkmış bile olsan bu toksik ortamdan son bir şarkı istiyoruz senden

Galatasaray dinamiklerini iyi bilen herkes erden Timur’un seneye maalesef olmayacağını biliyor zaten. Ne kaybettiğimizi seneye bu zamanlar anlarız.
1034712306_469:0:1450:1080_1920x0_80_0_0_263b0b91ecdef4f1fa23091fb332cc38.jpg

Seneye şöyle bir manzara.

Baba seninleyiz, kızarız eleştiririz ama benim dışardaki şerefsizlere kulübün çöpünü bile yedirecek yüreğim yok. Kıymetli insan başkan olacağın günü iple çekiyorum

Kıl, tüy diye bu adamı eleştirenler gidip yeri dolmadığı zaman anlayacak neyin ne olduğunu. Bi hagi daha bulduk mu geçen 20 yılda? yok. Bir Erden daha bulamayacağız benzer şekilde. Umarım ikna edilir.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Abdürrahim Albayrak'ı severim samimi,iyi bir Galatasaraylıdır ama Erden Timur'un yerine düşünülüyosa fetret dönemine gireriz sahneyi şikecilere bırakırız öyle bir saçmalık yapılmaz umarım.

Amatör adamları profesyonel işlere bulaştırmayacaksın. Albayrak'ın Galatasaray sevgisini tartışmak abes olur, belki kulübe faydalı da olabilir ama Erden Timur'un üstünde değil. Daha basit görevlerde.

Erden Bey futbolda tek patron olmalı belki de ama it köpekle de muhatap edilmemeli. Adamın iş hayatına bile taş koymaya çalışacak kadar kansız bir kitle var karşı da.

Erden Timur u topluca yedirdik ite köpeğe

Geri
Üst Alt