Erden Timur

kesin olarak aldığım bilgi diyor arkadaş..direkt Erden Timur dan aldı bilgiyi herhalde..açık açık belirtse kaynağı ...olabilir bırakabilir de Erden başkan..büyük kayıp olur floryada ki sinerjiye olumsuz etki edeceği aşikar..yine de bırakmayacağı umudu devam ediyor..inşallah devam eder...
Ağa mesaji yazarken ben bu kadar düşünmedim. :D

Milyonlarca Galatasaraylı gitme kal diye yalvarıyor, oyuncular gitme kal diye söyleniyor, hala gidicem diye tutturuyorsa artık kendi bilir, bir daha anmayız kendisini.

İşte deve işte Hendek
Ya geçersin ya gecersin
Baktın olmadı vazgeçersin

2-3 bunagin sözlerinden dolayi biraktigina asla inanmiyorum

GS tarihinde bir yönetici belki hic bu kadar sevilmemistir, bu bir sebep olamaz

kOC denen teröristin tehditleri yüzünden birakiyor bence. O serefsiz sandigimizdan daha tehlikeli bir herif

Kararına saygı duyuyorum. Herkesin bir hayatı var. Kolay değil her şeye koşturmak. Sponsor bul. Transfer görüşmesi yap, oyuncularla ilgilen. Her şey için sağolsun.

Kararına saygı duyuyorum. Herkesin bir hayatı var. Kolay değil her şeye koşturmak. Sponsor bul. Transfer görüşmesi yap, oyuncularla ilgilen. Her şey için sağolsun.
onların hiçbirinde problemi yoktu bu arada.

üstte koyduğum videodki mantaliteye karşı koruyamadı yönetim adamı.

tamamen ondan dolayı bırakıyor. Yarın öbür gün bu tipler leke sürmüş gibi uğraşacak onla belli çünkü.

şu süreç aşırı uzadı ve Erden Timur'un belkide tek defosu - sürekli iyilik güzellik hak hukuk aman kimse kırılmasın modu.

derdin varsa balşkanına söyleyeceksin "Başkan şunları durdur yoksa gidiyorum , iş yapamıyorz urda" gibisidnen çizgisini belli etmesi - olmuyorsada net şekilde söyleyip konuyu havada bırakmaması lazım.

Abicim biz sen gitme diye daha N'apalim ? Çok seviyoruz diyoruz gitme diyoruz yalvarıyoruz , taraftarı bırak , takımın starı bile gitme bırakma diye dil döktü sana. Hayır yani nedir bu kadar seni irite eden ? 3-5 bunak laf ediyor diye , yok bilmem kulübün için siyasetifalan filan diye gidiyorsan da yine o 3-5 şizofren bunagi sevindirirsin haberin olsun.

Taraftarın sevgisi ortada, futbolcular ve hoca ile güzel ilişkiler ortada kalması için yapılanlar, verilen destek ortada neredeyse tek gündem..

Her şeye rağmen yok diyorsa yapacak bir şey yok kendisi bilir. Tatmin edici bir sebep sunar sağlık, ailevi, kendi işi vs saygı duyarım hakkıdır. yalnız bırakıldığını içeri ile baş edemediğini vs söylüyor, sebep buysa tamam unutmasın onlar kimse her birini not etsin ama bizde onu not edeceğiz onuda bilsin.

Yarın bu takım çok daha iyi olsa da çok kötü duruma gelse de kendisini görmek istemem bir daha.

Dediğim gibi yapacağı açıklama bir taraftar olarak kendisine karşı tavrımı belirleyecek.

Dursun peskes cektikten sonra Cenk Ergün iyi para harcar. Belki Süper Ligden de bir iki kazik sokmaya calisir bize.

Gelsin aylavyu hozamla transfer show
Monakospor kulübüne teşekkür ediyoruz bizi çok iyi ağırladılar
35 yaşındaki adama 10 milyon bonservis 5 milyon maaştan 3 yıl sözleşme show

Geri
Üst Alt