Erden Timur

2-3 bunagin sözlerinden dolayi biraktigina asla inanmiyorum

GS tarihinde bir yönetici belki hic bu kadar sevilmemistir, bu bir sebep olamaz

kOC denen teröristin tehditleri yüzünden birakiyor bence. O serefsiz sandigimizdan daha tehlikeli bir herif
Asıl o hirbo tehdit ettiği için bırakmaması lazim

Ali yüce ve hatipoğlu gibi yumuşak ve kendine yakın isimlerde varken florya bozulmasın işte abi ya - şu minnacık detay bile floryayı etkileyebilir valla. kötü senaryoda gene bu konuyu anarız sezonun ilerisinde.

hep ama hep bir şey oluyor ve diğerlerini bözek gibi ezeceğimiz dönemde kendi içimzile uğraşıyoruz. olacak iş değil.

Erden Timur göreve devam etmez ise başkan falan olamaz bu takıma. Eğri oturup doğru konuşalım...geçen gün de yazmıştım. Gözden ırak gönülden de ırak olur. Mesela kimse Haldun üstünel in adını anıyor mu şu anda? Bir zamanlar da Haldun üstünel Erden Timur gibi idi...

Erden Timur göreve devam etmez ise başkan falan olamaz bu takıma. Eğri oturup doğru konuşalım...geçen gün de yazmıştım. Gözden ırak gönülden de ırak olur. Mesela kimse Haldun üstünel in adını anıyor mu şu anda? Bir zamanlar da Haldun üstünel Erden Timur gibi idi...
Tekerlekli sandalyede yaşıyor adam ismi geçmemesi doğal.

haldun üstünelden çok daha iyiydi bile - yöneticiden öte arkadaş gibiydi futbolcularla - hepsi %100 mutluydu bence o açıdan.

fakat dediğin %100 doğru - burda bırakması gelecekte büyük bir rol almasını engeller. Kırılgan yapısı olduğunu kanıtlar.

kaldı ki kendi ağzıyla "dışarısı umrumda değil - içerideki siyaseti yapamıyorum" demeci bu kırılganlığın kanıtı.

Galatasaray pislik kesimini susturmayı - durdurmayı - defetmeyi bilemli. kendini elit zanneden. herkesten üstünüm moduyla takılanlar ihraç bile edilmeli. Çünkü bu kısmın derdi sportif başarı spor kulübü değil - aman borçlar bitsinde - benimde üzerimde bir şey kalmasın , gidip tesislerde takılayım derdi , bizim adam başkan olursa oh bedava maçlar derdi falandır muhtemelen.

Sağlık durumu baya kötü. Allah şifasını versin.
1716982043880.webp

Haldun Üstünel yıllardır hastalıkla savaşıyor.

Erden Timur’un katkılarının da onda birini yapmamıştır, değeri gidince anlaşılacak.

Dünyadaki her şeyi basında dönen kolpalar üzerinden okuyup, yargılamaktan, ahkam kesmekten vazgeçmenizi de tavsiye ederim, daha doğru kararlar almanızı sağlar. Her şeyde uzmansınız okey de bugün günde 12 saatinizi Galatasaray’a harcayacaksın deseler, 2-3-20 gün yaparsanız 21. gün napıyorum dersiniz çoğunuz. Cenazesi olan günde divanda arkasından sallanmasına bile engel olamayan bir hazirun var ortada, karşıdaki nefret dolu şahsın ettiği hakaretlere girmiyorum bile.

Adam kariyerini Galatasaray olmadan yaptı, muhtemelen Galatasaray’da işleri zarara uğramıştır hatta. Bugün tarihin en yüksek gelirine ulaştıysak, oyuncu satışı, sponsor, stat gelirlerine olan katkısının payı büyüktür neyse değeri gidince anlaşılacak. Her fırsatta laf sokmaya çalışanlar da kına yakar devamında, boroso şohoslorlo vor olmodo diye dolaşır ortalıkta.

Umarım bırakması için geçerli sebebi vardır camianın içerisindeki 2-3 trollün dediğiyle bırakacaksa büyük ayıp eder.

gurrpegi 16 mayıs'ta "devamke" yazdı sözlüğe..

Ali Naci Hıyarı yerine ona inanırım daha iyi..

Adam kariyerini Galatasaray olmadan yaptı, muhtemelen Galatasaray’da işleri zarara uğramıştır hatta.

Şu çok önemli. Koç gibi Türkiye'nin en güçlü ailesinin veliaht prensi medya önünde kendisini açık açık tehdit etti. Gözler önünde bunu yapan arkadan neler çevirmiştir kim bilir. Etten kemikten insanız, ailesinin ve kendisinin geleceğini düşünüp çekilse kimsenin bir şey deme hakkı yok.

Erden Timur’un katkılarının da onda birini yapmamıştır, değeri gidince anlaşılacak.

Dünyadaki her şeyi basında dönen kolpalar üzerinden okuyup, yargılamaktan, ahkam kesmekten vazgeçmenizi de tavsiye ederim, daha doğru kararlar almanızı sağlar. Her şeyde uzmansınız okey de bugün günde 12 saatinizi Galatasaray’a harcayacaksın deseler, 2-3-20 gün yaparsanız 21. gün napıyorum dersiniz çoğunuz. Cenazesi olan günde divanda arkasından sallanmasına bile engel olamayan bir hazirun var ortada, karşıdaki nefret dolu şahsın ettiği hakaretlere girmiyorum bile.

Adam kariyerini Galatasaray olmadan yaptı, muhtemelen Galatasaray’da işleri zarara uğramıştır hatta. Bugün tarihin en yüksek gelirine ulaştıysak, oyuncu satışı, sponsor, stat gelirlerine olan katkısının payı büyüktür neyse değeri gidince anlaşılacak. Her fırsatta laf sokmaya çalışanlar da kına yakar devamında, boroso şohoslorlo vor olmodo diye dolaşır ortalıkta.
Bana cevap vermişsin de, ben Erden Timur un başarılarının hakkını zaten veren biriyim.

Benim örneklememin sebebi ara verirse şayet olacak durumu ortaya koymak içindi. Süreklilik önemli. Başkan olması için görevde olup başarılara kaldığı yerden devam etmesi gerekiyor. Liseli olmaması zaten bir dezavantaj yaratıyor kendisine...

Başkan olarak görmek istiyoruz bunun için de kendi düşüncelerimizi ifade ediyoruz.

Alakası yok Erden ve Haldun'un.

her harfine %100 katılıyorum.

şu adamı GS camiası koruyamadı kendi içindeki saçmalıklara. Umarım mucize olurda devam eder , kırmaz yönetim içine girenlerde yakın ona diye biliyorum. Başkan zaten açık kapı. Fakat %100 olarak sportifte kalmalı . Metin Öztürk bile 2. başkan - proje sorulur "Erden Bey'e sorun" der korkak profil...

yok abi , Kemerburgaz mı yeni mekan - oyuncularla beraber orasıdır bu adamın mekanı. dışına çıkarmasın kimse. Seçim için kullandırlar bu adamı , bugünlere sebep verdiler.

şu dengenin bozulmasına diğer camialar bayram gibi bakar.

Geri
Üst Alt