Erden Timur

Dursun "kabul etmiyorum" diyebilir mi
GK9bnX7WoAA--gW.webp

Ya bırakalım bu Gs için her şey yapılır şeyini. Adam Florya için yemiyor baskı bu arada; Erden Timur olduğu için yiyor o baskıyı. Adamı cenazesi varken bile eleştiren bir güruh var
Ben de diyorum ki bu adam uzaydan inmedi. Senelerdir camianın içinde. Bilmiyor mu baskı yiyeceğini? Gs’de çalışan biri de bana algı yapılmadı desin? Ben baskı görmedim desin?

Koca koca sözler verip bana algı yaptılar diye çekilmek yok.

O şekilde düşünülmesine ben de karşıyım. Adamın fikrine de saygılıyım. Gidecek olursa da kalkıp ardından kötüleyecek değiliz. Vardır bir bildiği deyip kendi işimize bakacağız.
problem burda - taraftar kiltesinin BÜYÜK bölümü , dikkat et bak büyük bölümü diyorum "Bırakılır mıııı, haiiiin" falan diye boşlayacak - çünkü sonucu olmadan konuşmak bedava bu ülkede.

keramettin admirin dediğine katılıyorum - briaz daha az hassas bakıyorum ama. Bir kere adamı "başkan profili" gibi taraftar olarak biz gördük - ne kendisi ne başkası bunu aklımıza soktu sonuçta. o yüzden o konuda kendi kendimize gelin güvey oluyoruz o kırılganlık kısmını - bende çünkü öyle düşünüyprum , gelecekte böyle bir şeyi varsa - bugün buna dayanamayan o zamana nasıl dayanır mantalitesinde.

ama realitede adamın öyle bir hedefi yoksada - şurda sağladığı ortam bile taraftar için başkan profilinden daha değerli idi.

terbieysiz kesim kesin "bu işleri tanıttı -kesin para cukkalayacak" lekesi atmışsa ortaya - ki biliyorsun türkiyede suçu atan kanıtlamak durumunda değil , suç atılan adamdan beklenir kendini kanıtlaması... burda kaybettik adamı.

Ben de diyorum ki bu adam uzaydan inmedi. Senelerdir camianın içinde. Bilmiyor mu baskı yiyeceğini? Gs’de çalışan biri de bana algı yapılmadı desin? Ben baskı görmedim desin?

Koca koca sözler verip bana algı yaptılar diye çekilmek yok.
Git 12 dakikalık bi röportaj gibi bir şeyi var Ekol tv diye bir yere verdiği. Dinle onu sonra empati kur ama öyle kuru kuru değil.

Gizli saklı işleri sevmeyen bir adam Erden Timur bırakma sebebiyle ilgili net açıklama yapacaktır o açıklamayı beklemek lazım.

Normal, yarın yeni gorev dağılımı olacak
Yarın Yönetim kurulundaki görev dağılımı olacak. Sportif AŞ'de değil o yüzden normal değil bu devam etmeyeceği anlamına gelir gibi. Ha şıklık olsun diye bunu yapıp Özbek görevine devam etmesi için tekrar bir atama tarzı bir şey olursa bilmem.

aklıma ilk geelen iş..

yazın BAY'a teklif geldi - Boey'i 17 e verecek olanlara kalırsa meydan eyvah eyvah

problem burda - taraftar kiltesinin BÜYÜK bölümü , dikkat et bak büyük bölümü diyorum "Bırakılır mıııı, haiiiin" falan diye boşlayacak - çünkü sonucu olmadan konuşmak bedava bu ülkede.

keramettin admirin dediğine katılıyorum - briaz daha az hassas bakıyorum ama. Bir kere adamı "başkan profili" gibi taraftar olarak biz gördük - ne kendisi ne başkası bunu aklımıza soktu sonuçta. o yüzden o konuda kendi kendimize gelin güvey oluyoruz o kırılganlık kısmını - bende çünkü öyle düşünüyprum , gelecekte böyle bir şeyi varsa - bugün buna dayanamayan o zamana nasıl dayanır mantalitesinde.

ama realitede adamın öyle bir hedefi yoksada - şurda sağladığı ortam bile taraftar için başkan profilinden daha değerli idi.

terbieysiz kesim kesin "bu işleri tanıttı -kesin para cukkalayacak" lekesi atmışsa ortaya - ki biliyorsun türkiyede suçu atan kanıtlamak durumunda değil , suç atılan adamdan beklenir kendini kanıtlaması... burda kaybettik adamı.
Ben öyle taraftara ... Yok aga ben onu söylemek istemedim zaten. Durumu işaret etmeye çalıştım.

Başkanlık konusunda ise, ilk taraftardan çıkmadı bu düşünce... Dursun Özbek in bir konuşmasında benden sonraki başkan iması ile ciddi anlamda kafamızda olgunlaştı bu fikir. Hatta bence Dursun Özbek bu seçimde aday olmayacak Erden Timur aday olacak fikri hakimdi. Ancak Erden Timur un liseli olmaması, genel kurulda başkan olabilecek potansiyele ulaşamadığını düşündüğü için kendisi tekrar başkan adayı oldu diye düşünüyorum.

Hoş şöyle düşününce bir 2. Adam olarak kalması bence daha fazla fayda sağlar bize diye düşünüyorum.

Galatasaray'ın hakkının yenildiği zaman çıkıp konuşan tek kişiydi seneye böyle birinin olmaması demek işimizi çok zorlaştıracak. Bu sene çoğu viraj iyi futbol dışında böyle dönüldü. Görevi bırakırsa seneye şamp olma şansımız aşırı düşer.

Geri
Üst Alt