Erden Timur

Dunyam yikildi

1717493315751.webp

Tutunacak tek dalın taraftar başkan... günü gelecek

Tekrar görüşmek üzere epik insan.

Transferlerde alış, satış, kiralamalarda eleştirilerimiz oldu lakin samimiyetinden ve ekibe kattigi havadan hiçbir zaman şüphemiz olmadı. Boyle duygusal ve temiz bir insanın bir daha bu toplara gireceğini hiç sanmıyorum. Gule gule baskan.

Cansın ciğersin yolun açık olsun Erden abi. Umarım ilerde başkan olarak görürüz seni

Yolun açık olsun. Saha edilen ihaneti unutmayacağız diyeceğim de sportif başarı olursa kimse adını bile anmaz, insanoğlu böyledir. Ancak başarısız olursak Allah korusun ama Dursun Başkan'ı çiğ çiğ yeme vaktidir.

Milyonlarca taraftar senin yanında nasıl gidersin diye düşünmek yerine, tamda bu sebepten gittiğini anlamak lazım artık. Metin Öztürk yuhlanırken Erden Timur büyük alkış tezehhurat görüyorsa orda rahat bırakmazlar insanı.

2 yıllık başarının Okan hoca ile beraber başmimarıdır. Seni sevenler hep güzel hatırlayacak emeklerin için saolasın erden başgan.

Katkıları için teşekkürler umarım tekrar kesişir yollar. Güzel işler yaptı, iyi katkılar sağladı en önemlisi bizim gibiydi ve hatta çoğumuzdan iyi Galatasaraylı. O kadar param olsa futbol ile uğraşır mıydım sanmam olsa da ne kadar harcardim bilmiyorum su an yok diye atıp tutmak kolay ama bu adamın vardı ve yaptı. Helal olsun.

Açıklasaydın o iftiraları atanları herkes için daha iyi olurdu.

Kendisinin yanına yaklaşacak bir yönetici bile pek görmedim açıkçası.

Transfer sürecinde kulübü düşünerek hareket edip başarılı işler yapanlar vardı ama hem Florya’yı yönet, analiz ekibi kur, Demireli gibi adamı kulübe sok. Mağazacılık gelirlerini 5 katına çıkar, stat gelirinin katlanmasında rol al, tek senede verdiğinden bağımsız 40 m euro sponsorluk sok.

Şunları ayrı ayrı yapanlar hep oldu ama hepsini yapan olmadı.

2 sene önce seçim kampanyasının ana yüzü yapıp 2 gün önce en yakın iki arkadaşını listesinden çıkarabilen Dursun’un çok bile yanında oldu. Böyle bir başkanla 3 gün çalışamazdım muht.

Başkası olsa kral benim der, kuyusunu kazanı silmeye giderdi belki zira karşı tarafta en ufak çatlak sese neler deniliyor. O ise şimdilik fragmanı göstermeyi tercih etti.

Biz dışardan izlemekten bile iğreniyoruz ülke futbolundaki siyaseti, o 2 sene gece gündüz çalıştı gıkı çıkmadı. Kendisine teşekkür ediyoruz umarım hakkını yiyenler de bedelini fazlasıyla öder.

Sportif A.Ş Başkanvekili yazısını görmeyince içime buhran çöktü.

Yolun açık olsun güzel insan. Galatasaray da ömrü hayatımda en sevdiğim insan oldun ve bunu 2 senede başardın gerek kalbinle gerek icraatlerinle.

Umarım yollar en kısa sürede yeniden kesişir.

Mauro'dan başka savunan olmadı ve son teşekkürde Okan Hocam diyip Dursun başkanım demeyerek adresi belli etti aslında
birisi sordu ya zaten "bu dönem benim 2 sene sonra sen başkan ol denmiş miydi" diye ... "öyle şeyler geçti ama önemi yok - tek hedefe şartlanma değil , değerlerdir önemli olan" dedi.

adamın "Tutunacağım dal kalmadı" demesi çok fena bir şey.

Tüm taraftarın hastası olduğu adam bunu diyorsa - Yönetim bşata olmak üzere , GK daki pislikler baş sorumludur ve HEDEFTEDİR artık.

taraftar sürkeli bunları arayacaktır - baskı uygulayacaktır.

şu an içleri hop hop ediyordur bazı insanların...KÖTÜ İNSANLAR çünkü..ali koçtan farkalrı yok. KÖTÜ İNSANLAR var yani.

Geri
Üst Alt