Erden Timur

2011 senesi dipten Galatasaray'ı Ünal Aysal ve Fatih Terim kurtarmıştı o zamanda borçlu bir kulüp zar zor transferler şaha kalktık hoca ile başkanın arasını bozdular bizi dibe çektiler.

Rahmetli Cengiz ve Terim tekrar el attı düzelir gibi olduk ama şaha kalkamadık dibe çöktük.

2022 de Erden Timur ve Okan Buruk tekrar 2011 aynısını yaşadık borçlu kulüp alındı, ilk sene zar zor transferler hatta ikinci sene bile. Dedik bu sefer dominasyon geliyor gene işimizi bozduk gibi tek dayanağımız Okan hoca kaldı. Sürekli tekrar eden bir döngü yordu.

Bir mafya-şirket-futbol örgütü yapılanmasının tekerine çomak soktu diye adamın şirketine kendisine mafyavari şekilde saldırıldığını unutmayalım. Kendisi direk açıkladı bugün

Arayi acalim Samet Nalbant su an Erden Timuru ikna etmek icin telefonla görüsüyor herkes rahat olsun

Erden timur nerede biz oradayız artık çünkü gs sevdasını her daim kendi menfaatinin önünde tutan bir adam

ulan tutunacak dalın BİZİZ BİZ

tek twitinle floryaya samiyene yığılacak milyon kişi

sattın bizi erden
sırtlanların içinde yalnız bıraktın bizi erden

hadi şimdi yürü git...

Taraftar duygusallığıyla bırakmasına tepki versem de kararına sonsuz saygı duyuyorum. 2 senede yakından deneyimlemiş oldu her şeyi. Allah ömür verirse en az 40 yıl daha bu siyasetin içindedir. Bunun önemli bir kısmında üst kademelerde görev alacağını düşünüyorum. Tekrar görüşmek dileğiylen kendine iyi bak ağabey.

sahada galatasaray hakemler tarafından doğranırken artık işleri tersine çevirecek biri yok

Bence bu forumun yarısından fazlası bu adama hadsizlik etmiştir, etmektedir

1717512340296.webp

şimdi işin iyi yönünden bakalım erden başkan birilerine kızarak bıraktıysa hala bizde başkan olmak istiyordur

dursun falan fasa fiso elbet erden timur bizim başkanımız olacak

bize küsüp tüm bırakmadıgı icin rahatım

Verdiği emekler için teşekkür ederiz. Hayatının geri kalanında başarılar Erden Timur, kendine iyi bak.

Bence bu forumun yarısından fazlası bu adama hadsizlik etmiştir, etmektedir
Yönetimde 15 tane falan adam vardı, ET yönetimde dahi yoktu.

- Mağazacılık
- Stat
- Sponsorluk
- Alt yapıyla ilgili planlama
- Transfer süreçleri (burada da komik olan her şeyi kafasına göre yapmış zannediyorlar aynen kafasına göre gitti Zaha aldı kimseye sormadan)
- Leo Residence süreçleri
- Florya projesi ve oluşacak fonun planlaması
- Futbol operasyonu

Bunların hepsine bu adam bakarken diğerleri ne yaptı cidden merak ediyorum mesela Metin Öztürk ne yaptı 2 sene boyunca?

Eylül sonrasında yönetimsel işlerden tamamen uzak kalıp Florya’ya ağırlık verdiğinde zaten şüphelenmiştim hatırlarsın gideceğini çoktan yazmıştım da, bilmeden etmeden ahkam kesen ancak kendisi hiç bir işe de yaramayan çokça insan var.

şimdi işin iyi yönünden bakalım erden başkan birilerine kızarak bıraktıysa hala bizde başkan olmak istiyordur

dursun falan fasa fiso elbet erden timur bizim başkanımız olacak

bize küsüp tüm bırakmadıgı icin rahatım
olm sen nasıl 1 adamsın ya.

Forumda kime öfke kusuluyorsa onu destekliyor, kime destek olunuyorsa onu eleştiriyorsun.

Ultraslana 2 eleştiri yapıldı, profil fotonu değiştin hemen.

Bu yaptığın şeyi fark etmeyip söylediklerini ciddiye alıp sana ayar olanlar var burada. ;D

Geri
Üst Alt