- 3 Temmuz 2012
- 138.652
- 87.317
- 5.338
resmi olarak kap gelmedigi icin mi paylasmıyor bizim yönetim yoksa kasıtlı mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanına taç yakışır kralın.Erden timurun başlıgının yanı cok boş durdu
seni seviyoruz fln yazılabilir başlıga...
Ergin Hoca sadece başkan olarak dönerim gibi bir şey demişti zamanında sankiFutbol ayrı, Basketbol ayrı, Voleybol ayrı bir kulüp Panatinaikos gibi.
Futbolun başkanı Erden Timur
Basketbolun başkanı Ergin Ataman
Voleybolun başkanı Ali Yüce
Bir gün hayalim budur.
futbol fatih terim'de olabilir başkan olmazssaFutbol ayrı, Basketbol ayrı, Voleybol ayrı bir kulüp Panatinaikos gibi.
Futbolun başkanı Erden Timur
Basketbolun başkanı Ergin Ataman
Voleybolun başkanı Ali Yüce
Bir gün hayalim budur.
zaniolo basarisizligimi adami 5m kiraladik, daha iyi birsey olamazdi!
Başkan yazdım işte.Ergin Hoca sadece başkan olarak dönerim gibi bir şey demişti zamanında sanki
adami 15m getirdik piyasa degeri 35m ilken biraz hakkini vermek lazim. kulüp 200m barajini asamiyorken bir anda 250mlari gördük. konsollarda bu kadroyu kurmak hayal iken, bunu bize ersen timur tek basina gerceklestirdi!40 alacağız gazına geldi. şimdi 10 15 teklif gelir mi meçhul.
ayrıca gs en önemli futbolcularını kiralamaz. alalım bakalım tutarsa alırız kafası kendini ispat etmemiş topçular için geçerli.
ergin cok agresif başkan olmasınBaşkan yazdım işte.
oldu muYanına taç yakışır kralın.
Basket başkanı yazdın. Adam Gs başkanlığı istiyorBaşkan yazdım işte.
adami 15m getirdik piyasa degeri 35m ilken biraz hakkini vermek lazim. kulüp 200m barajini asamiyorken bir anda 250mlari gördük. konsollarda bu kadroyu kurmak hayal iken, bunu bize ersen timur tek basina gerceklestirdi!
Basket başkanı yazdın. Adam Gs başkanlığı istiyor
"Futbol ayrı, Basketbol ayrı, Voleybol ayrı bir kulüp Panatinaikos gibi."
resmi olarak kap gelmedigi icin mi paylasmıyor bizim yönetim yoksa kasıtlı mı
GS yi branşlarıyla farklı 3 ayrı kulüp gibi düşünüp 3 e bölmüş işte yavBasket başkanı yazdın. Adam Gs başkanlığı istiyor