Erden Timur

Futbol ayrı, Basketbol ayrı, Voleybol ayrı bir kulüp Panatinaikos gibi.

Futbolun başkanı Erden Timur
Basketbolun başkanı Ergin Ataman
Voleybolun başkanı Ali Yüce

Bir gün hayalim budur.

zaniolo basarisizligimi adami 5m kiraladik, daha iyi birsey olamazdi!

40 alacağız gazına geldi. şimdi 10 15 teklif gelir mi meçhul.
ayrıca gs en önemli futbolcularını kiralamaz. alalım bakalım tutarsa alırız kafası kendini ispat etmemiş topçular için geçerli.

40 alacağız gazına geldi. şimdi 10 15 teklif gelir mi meçhul.
ayrıca gs en önemli futbolcularını kiralamaz. alalım bakalım tutarsa alırız kafası kendini ispat etmemiş topçular için geçerli.
adami 15m getirdik piyasa degeri 35m ilken biraz hakkini vermek lazim. kulüp 200m barajini asamiyorken bir anda 250mlari gördük. konsollarda bu kadroyu kurmak hayal iken, bunu bize ersen timur tek basina gerceklestirdi!

adami 15m getirdik piyasa degeri 35m ilken biraz hakkini vermek lazim. kulüp 200m barajini asamiyorken bir anda 250mlari gördük. konsollarda bu kadroyu kurmak hayal iken, bunu bize ersen timur tek basina gerceklestirdi!

usta okuyor musun yazılanı adamı çarmıha germedik bana göre olan acemiliğinden bahsediyoruz ki sonra doğru yolu buldu boey satışında.

trışkadan sallama transfermarkt verilerini de fazla dikkate alma. gerçek hayatta karşılığı yok.

Basket başkanı yazdın. Adam Gs başkanlığı istiyor
"Futbol ayrı, Basketbol ayrı, Voleybol ayrı bir kulüp Panatinaikos gibi."

Cümlesini de yazdım halbuki. Orayı pas geçip gerisini okumuşsun. Panatinaikos'da futbolun başkanı ayrı basketbolun başkanı ayrı. 2 ayrı kulüp gibi tek bir isim altında yürütülüyor. O yapıyı buraya getirmekten bahsettim.

Burada nasıl bakacaklar bakalım.

DkzvI50UYAAXsM-.webp

arma aşkı için verdiği savaşların, verdiği desteklerin sonucuna bak

Nice hocalar ve futbolcular sevdik ama bir yöneticiyi hic bu kadar sevmemistik

Basin toplantisindan kesitler izliyorum ve kahroluyorum. Ulan sanki sevgilim beni terk etmis gibi hissediyorum

Gidisin yakip kavurdu be abi

Asla kirgin degilim kendisine ama bu hikaye böyle bitmemeli. 2 sene sonra baskan adayi olmali

Geri
Üst Alt