Erden Timur

Erden Timur emeklerin için sonsuz teşekkür ederim. İnşallah bir sonraki buluşmamız Galatasaray başkanlığında olur.

Yönetimde 15 tane falan adam vardı, ET yönetimde dahi yoktu.

- Mağazacılık
- Stat
- Sponsorluk
- Alt yapıyla ilgili planlama
- Transfer süreçleri (burada da komik olan her şeyi kafasına göre yapmış zannediyorlar aynen kafasına göre gitti Zaha aldı kimseye sormadan)
- Leo Residence süreçleri
- Florya projesi ve oluşacak fonun planlaması
- Futbol operasyonu

Bunların hepsine bu adam bakarken diğerleri ne yaptı cidden merak ediyorum mesela Metin Öztürk ne yaptı 2 sene boyunca?

Eylül sonrasında yönetimsel işlerden tamamen uzak kalıp Florya’ya ağırlık verdiğinde zaten şüphelenmiştim hatırlarsın gideceğini çoktan yazmıştım da, bilmeden etmeden ahkam kesen ancak kendisi hiç bir işe de yaramayan çokça insan var.

Böyle bir adam bidaha bulunmaz. Nasıl bu kahpelik yapıldı bu adama aklım almıyor..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Klüpten herhangi bir birimin / yetkilinin 2 satır dahi paylaşımda bulunmaması çok enteresan geldi bana.
Okan Buruk hocam paylaşım yaptı ama kulüpte kuş uçmuyor.İki seçenek var: ne diyeceklerini bilemiyorlar sürpriz oldu " ki bence 0 olasılık" 2.seçenekte tenezzül etmiyorlar okadar kinliler.Her türlü çok garip değilmi?En azından efektif olarak halihazırda sponsorlarımızdan birisi .kaybetmek olur mu?
Çok enteresan.yarını bekleyelim bakalım üstünden 24 saat geçsin.Teşekkürler demeleri bile yeterli ve gerekli.

"Ne zaman barış eli uzatsam öldüm Bir şarkımız var Bir gün gün çalıcaz kör felekten On yıldır susturamadınız; bıkmıyorum söylemekten Dert her yanı sarmış, ben yaramı saramam Canım yanar, yanar da ömrüme yanamam Gel"

Karıncaezmez Erden. Mesnevi gibi bir adamı, kımıl zararlıları yedi. Adamcağızın eşi kansermiş bir de, Allah şifa versin, ne dertleri varken her şeyini Galatasaray'a adadı ama çekemediler.
Şu çok buyuk bir rezalet abi adam özel diyor paylaşmiyor gidiyor etkilesim için destek için herifin ozelini yaziyorlar bilinmesini istemiyor belki. Sen buradan dram çıkartmasan etkilesim almayacaksın sanki hastalıgı bile ne hale getirdiler.

Geri
Üst Alt