Erden Timur

bu herifler secımde bagıs topluyor onlar rüşvet sayılmıyorda bu mu sayılmış

hediye falan almamış adam THY'den aldıgı bilet paralarını üst üste ekleyip 120 bin tl rüşvet demişler
Thy business class beleş bilet verdiyse onlar rüşvet sayıyor diyorum işte. Bizim kültürümüzde alışkanlık olmuş normal geliyor millete

gayrı amerikalılardan o tip şeyler almaları yasak diye biliom

Thy business class beleş bilet verdiyse onlar rüşvet sayıyor diyorum işte. Bizim kültürümüzde alışkanlık olmuş normal geliyor millete
Biz de mesela en basitinden işleri hızlandırmak gerekli imzalar daha erken alınabilmesi için marka saatler vb. gibi hediyeler çok normal mesela.

Onlarda memurun 35 dolar üstü hediye alması rüşvet sayılıyormuş herhalde dün öyle bir bilgi gördüm
özünde bu lavukların kurulması adam ermeni soykırımı ile ilgili konusma yapmamıs

iddianamaye baktım türk hamamı otel falan ısmarlamışız adama

türk restoranında para vermemiş

özünde bu lavukların kurulması adam ermeni soykırımı ile ilgili konusma yapmamıs

iddianamaye baktım türk hamamı otel falan ısmarlamışız adama

türk restoranında para vermemiş
Onu bilmem de işte dediğin hediye bilet otel falan filan onlarda rüşvet sayılıyor

Bu adam dönmeden şampiyon olacağımıza bi türlü inanamıyorum çünkü takım şaha kalksa bile dursun bir şekilde içine edip şampiyonluğu vermeyi başarır gibime geliyor

Sen gideli kulüpte konuşmasını bilen adam da kalmadı ne başkan

NEF flarmoni orkestrası mı?

Olum biz yazarken zorlandık herifin vizyonuna bak, fb başkanı da gazeteci satın alıyor. Bunun beceriksizliğinden Tüpraş da 155-170 arasında gidip geliyor zaten iyice ayar oldum.

Geri
Üst Alt