Erden Timur

Sportif başarı varken sessiz olan bu sayfanın bu gidişle ziyaretçisi bol olacak.

Yönetim asla güven vermiyor, hoca da sağ olsun paratoner misali... İşimiz zor.

Kulübün bu hale geleceği belliydi. Çıkıp aday olacaksın ya da hiç konuşmayacaksın

Nasıl olur da bu adama emir kipiylen hitap etmeye yüreğiniz el verir

Siz nasıl Cimbomlusunuz

Kıymetini her geçen gün daha iyi anlıyoruz.

Iftira degilde baskan olmak istiyor bunun yoluda dursunun gitmesi.
Dursunun yönetiminde olmakta istemiyor yani söylediklerimi ana fikri doğru bence

o zmn (allah korusun) dursunun ölmesini beklior fln da diyebilirsin
erden abi başkan olmak istiyor ama hemen değil. en azından geçen günki 8 saatlik proğramdan bunu anlamıştım

Toplumda beklenti yüksek. Ya dogrudan baskan olarak ya tecrübeli birinin kollari altinda kagit üstünde 2.adam olarak, kendisi buna karar vermek zorunda. Gercek su ki hayatta olan baskanlik görevinde bulunmus insanlarin hepsi yaslandi.

Alp Yalman 1940
Ünal Aysal 1941
Faruk Süren 1945
Mehmet Cansun 1947
Dursun Özbek 1949
Adnan Polat 1953
Burak Elmas 1974 (Nelsson gibi transferlere ragmen ezici cogunluk stada bile sokmaz elinden gelse)

Daha önce secim kaybeden isimlerden hatiri sayida oy almis kisilere bakildigi zaman sonuclara göre;

1. Esref Hamamcioglu
2. Süheyl Batum
3. Metin Öztürk

görünüyor. Metin Öztürk hayaller kuruyor ama genel kurul buna izin vermez, 893 oyda kalmisti. Esref Hamamcioglu iki kez 1500-2000 oy alabildi ama güven vermiyor. Süheyl hoca hitabet ve durus olarak ikisinden de net olarak önde.

Belirleyici faktör Erden Timur'un kendisidir. Aday olursa genc üyelerin tamami kendisine oy verecektir diye umuyorum.

Secimde aday olmazsa Timur'u ikna eden kazanır. Aday olursa illa bi muhalif grup(dinazorgiller) karşısına çıkar ama yine kazanır. Tek yapması gereken tff ve oluşumlarına, basına sert tavır koyacak bir iki isim. Şu süreci kayıpsız atlatırsak sayın Timur ile 3 sene daha ambargo koyarız lige.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Geri
Üst Alt