Erden Timur

Erden Başganımı 2018 de wonderkid gibi keşfetmiştim. Galatasaray'ı uçuracak bu insanın her zaman arkasında durdum durmaya da devam edeceğim. Seneye Dursun'u ekarte edip o yüce koltuğa oturmalı.

erden timur

Küme düşmekten 1 maç kala mucizeyle kurtulan basket takımını, ertesi sene Efes tokatlayan ve iç sahada full gişe oynayan bir takım haline getirdiğinde birşeyleri anlamıştım zaten.İyi ki varsınız, şampiyon olur muyuz kupa alır mıyız bilmiyorum orası nasip ama ne olursa olsun sen elinden geleni yaptın biz senden razıyız 👏👏 Gsnin saçma sapan siyasetine de yedirmicez seni

Aman aman ne gitmemesi ya. Zaten artik o cezayi vermiyor UEFA bizim avukatlarin efsane savunmasi sagolsun

Neyse bakalim acisi nasil cikacak. Bence bize hem cok iyi sponsor lazim hem de sampiyon olup kendimizi bir sekilde CL grup asamasina atmamiz lazim. Kalite bir takim kuruldu ama gelecek sene yine transfer gerekecek cunku kilit noktalarda kiralik ve yasli adamlar var... Isimiz is, gayrimenkullerin nakit akisina donusmesi dort seneyi bulur gibi

Nasil efsane savunma bilmem ama dayatilan resmen lozan anlasmasiydi... Coronadan beri gevsediler FFP konusunda...

Hakkini vermek lazim cok iyi isler yapti

Sonu sampiyonlukla biter insallah

Tebrikler, güzel kadro kurdu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keramettin bu söylediğin olmadı, bana haksızlık ettin. Erden Timur konusundaki tüm mesajlarıma baktığında bunu sen de göreceksin.

Şu forumda çoğu kişi onun ismini bile bilmezken, kendisi yönetici bile değilken ben onun nasıl düzgün bir insan ve nasıl hasta bir Galatasaray'lı olduğunu uzun uzun anlattım, videolarını paylaştım. Campos konusunda hata yapıldığını düşündüğüm doğru hala da aynını düşünüyorum ama beni transfer gelmedi diye Timur'a sallayan ergenlerle bir tutmana üzüldüm.
Erden beye saygım sonsuz kendisinden beklentilerim çok yüksekti fakat Campos'u Cenk Ergün'e değişmekte neyin nesidir?

Erden Timur gibi kurumsal bir şirket kurmuş profesyonel bir işadamından futbol şubesini en iyi profesyonellere teslim etmesini beklerdim. Lakin yegane kurtuluşumuz olan oyuncu bul - parlat - sat modelinin ehlini kovup işi karadüzene döndürdünüz. Büyük hataydı, yakışmadı.
Üstat kimseyle bir tutmadım ama yukarıdaki mesajda adamın süreçle alakası dahi olmamasına rağmen Campos'u gönderip Cenk'i getirmekle itham ediyorsun.

Campos'un reddettiği tarih Nisan, mevcut yönetimin adaylığı bile Mayısta. Ben sana kötü niyetlisin de demiyorum ama zaten insanlar hakkındaki algı böyle böyle oluşuyor.

10 yıla kulübümüze başkan olacaktır şüphesiz.

Olmalı da.

Mata ve Seferovic transferleri dışında yaptığı transferleri genel olarak beğendim.

Oliveira'nın 4 yıllık sözleşmesi ve Abdülkerim'in yüksek TL maaşını eleştirebiliriz.

Bir sonraki transfer döneminde sona bırakmaz umarım transferleri.

Sözünü tuttu. 8/10 veriyorum.

Mutlaka her şey istediğimiz gibi olmamıştır, olmaz da ama -başarısız olsa bile- şu kadroyu kurabilen adama saygı göstermekten başka bir şey yapmamamız gerekir.

Emir Timur'dan sonra gelmiş en büyük Timur'sun Reis. Saygılar. :hat:

Geri
Üst Alt