Erden Timur

Transferler katki verir vermez, bunu zaman gosterecek (ileride donup okuruz buralari) ancak su var ki kotu gecmis koca bir sezon sonrasi gereken o buyuk kan degisimini hizli ve net sekilde gerceklestirdik ve kendiside katkida bulundu o acidan tesekkurler. Yapilan hamleler genel olarka kagit ustune iyi duruyor, sahada nasil olacak gorecegiz.

Takimin ihtiyaclarina gore degil, menejer kimi oneriyorsa tranafer etmis gibi durum var.

Hic bir oyuncu hic bir oyuncuyla uyumlu degil.

Mertens 10 senedir forvet oynuyor, bizim hoca herife 10 numaraya koyup 6numara gibi topun pesinde kosturuyor.

7ci hafta olmus 1.9mil alan Mata ortalikda yok.

Populizmden etkilenen herif, para veriyor diye biat ediliyor sadece.

Şimdi artık yavaş yavaş asıl işine odaklacak. Seçimden önce ne demişti. Ben altyapı ile ilgileneceğim. evet heyecan içinde bekliyorum.

Takimin ihtiyaclarina gore degil, menejer kimi oneriyorsa tranafer etmis gibi durum var.

Hic bir oyuncu hic bir oyuncuyla uyumlu degil.

Mertens 10 senedir forvet oynuyor, bizim hoca herife 10 numaraya koyup 6numara gibi topun pesinde kosturuyor.

7ci hafta olmus 1.9mil alan Mata ortalikda yok.

Populizmden etkilenen herif, para veriyor diye biat ediliyor sadece.

Neresinden tutsan orasindan kopacak bir yorum, tebrikler!

Taraftarın çoğunluğu senin gibi olsa neyinize yetmiyor Taylan Berkan diyip yonetici bile olmazdi.

Not: şakaysa kusura bakma, degilse kendi kusuruna bir bak :)

1664463555671.webp

Yönetim tarafında daha kısa sürede çok güçlü bir yer edindi, işin güzel yanı taraftar tarafından da çok çok seviliyor. Umarım Galatasaray a hizmeti uzuuun yıllar sürer

Çizgini, duruşunu hiç bozma Erden Timur, yürüyedur...

Erden Timur ortaya koyduğu vizyon ve yaptığı Icardi, Torreira, Mertens, Mata, Oliveira, Dubois, Seferovic, Yusuf ve Rashica gibi Star transfer hamleleriyle olağanüstü işler başarmıştır. Zaten elinde Boey, Kerem, Yunus, Nelsson, Abdülkerim, Muslera ve Aanholt olan takımı iyice Marka seviyesine çekmiştir İyiki varsın ağabey.
FB_IMG_1664483798869.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sadece iyi yayınlar falan demiştir heralde. Hakkında saçma sapan söylemleri olmuştu çünkü

Ali Koç programa çıktığından beri ona çalışıyorlar Rasim dahil. ROK muhtemelen Erden Timur'u ezdirmez ama özellikle Çakar çirkinleşecektir.

Kime saracağınız şaşırmışsınız. Bu adam giderse fabrika ayarlarına dönüp gariban gariban 10 sene şampiyonluk bekleriz.

Rica ediyorum sen transfer yapma. Bütün ölüleri takima doldurdu. Bi de hayali Hazardmis. 3 yıldır realde bile yatarak para kazanan adamın Turkiyede top oynayacağını dusunuyor.

Tapicilari gelip saldirabilir bekliyorum.

Sen ne degisik bir tipsin arkadas ? Coklu kisilik problemi var gibi adamin tum aktivitelerinde.. Daha da var ama eklemeyeyim simdi ergen falan diyerek saldirir :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt