Erden Timur

Bu konu cok farkli yerlere gidecek bana göre

Adam üc gündür gözaltinda ve ifadesi alinmiyor

Üc gündür orda tutuyorlar

Daha önce farkli davalardan gözaltina alinan insanlar da ayni sekilde gözalti süresi dolana kadar tutulduklarinda genel de tutuklandilar

Bence iki ihtimal var,ya ellerinde saglam deliller var ve son güne kadar yildirmak istiyorlar erden timur’u,ya da ellerinde bazi iddialar disinda hic bir delil yok ve delil kovaliyorlar bunun icin de süre kazaniyorlar adami günlerdir orada tutarak

F.Bahçe yanlısı Murat Ağırel:
"Kerem Aktürkoğlu hakkında '25 milyon euro'yu Hakan Safi vermiş, Fenerbahçe'de asgari ücretle oynuyor' dediler, TFF'ye sordum; 'evet, 300 tane daha futbolcu var' dediler. Ben Hakan Safi'yi tanımıyorum ki arayayım..."
Anayasa Hukuku Profesörü Süheyl Batum:
"Sana yanlış söylemişler. Ya bilerek, ya bilmeyerek. Bu yıla kadar, farklı farklı sözleşmeler yapılabiliyordu. Fakat artık hepsi tek sözleşmede gözükecek dendi. Kimden alırsan al, sözleşmende bildireceksin. Kendisi, '30 milyon euro'yu ben ödüyorum' diyor. Fenerbahçe böylece bir imkan kazanıyor. Fenerbahçe bir futbolcusuna o parayı ödemediği için, imkanı açılıyor, futbolcu alma imkanı açılıyor. Adam da kendisi 'Asensio'yu bu şekilde aldık' diyor!"

Erdem Timurun gözaltına alınmasını fırsat bilip Galatasaraya sallayan sallayana.sağcısı,solcusu,dincisi,dinsizi ermenisi yargıtay üyesi bile var aralarında. Bu grubu iyilik için bir arada birleştirmezsin, ülkenin iyiliği için birleştirmezsin. Konu Galatasaray olunca hepsi tek tekmil aynı çizgide. Siz hepiniz GALATASARAY tek.

Geri
Üst Alt