Erden Timur

Sırf Galatasaraylı ve taraftarın sevgilisi diye aldılar. Kimse kimsenin parayı nasıl kazandığını bilmek zorunda değil bu devletin görevi. Adaletin ırzına geçileli çok oldu. Neyse Önümüz kış Silivri soğuk.

Bu zamanlar da gececek. Gercek suclulari tarih her zaman ortaya cikarir. Bugun olmazsa yarin olur.

galatasaraylilar sesini cikartirlarsa pazartesi cikartilir erden timur icerden yoksa imamoglu gibi yillarca tutarlar icerde

Lan noluyo adam sorgusuz sualsiz 2 gündür gözaltında. Allahım sabır ver artık katlanamıyorum bu ülkeye

Erden timur meselesinde bence şu an nabız yokluyorlar. Eğer tepki gelmezse üst düzey birilerinden olayı Galatasaraya bağlayacaklar. Tabi biz bilemeyiz üst düzey tepki gelip gelmediğini. İzleyelim süreci.

Bu süreçten GSmize baskan olarak çıkmasını umuyoruz.
Bizim fosiller erdenin ceza almasını istemiyorsa hiçbir şey bilmiyorum. Bizim fosil tayfa sevmez böyle vizyonerleri. Tescilliler kıçını yirtsin dursun isteyen istediği bağışı yapar kulübe. Daire sattigi kişiye kim sorar sen bu parayı nereden buldun diye? Bence erden herhangi bir siyasinin rantina dokundu. Yoksa sanmıyorum bir şey çıksın

Geri
Üst Alt