Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.041
- 39.373
- 3.993
Adamı kendi sirketi disinda tek bir gs li bile savunmadı farkindamisiniz ,nekadar üzücü bir durum,bizim camia ve taraftarın sadakati vefasi işte bukadar,hiç sasirmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya ne olacak sus pus olduBunun bağımsız laboratuvar test sonucu ne oldu bu arada?
Erden Timur burdan çıkıp başkan olmalıdır. 3 sene filan bekleyemeyizYa ne olacak sus pus oldu
Mahkemeden kasıt adliye herhalde. Pazartesi adliyeye gideceği söyleniyor ya o yüzdem herhalde.Ne mahkemesi adam savcilikta sorgulandimiki mahkeme filan deniliyor
İşe kim gitcekPazartesi herkes Çağlayana gitmeyen fbli olsun!
Bizim fosiller erdenin ceza almasını istemiyorsa hiçbir şey bilmiyorum. Bizim fosil tayfa sevmez böyle vizyonerleri. Tescilliler kıçını yirtsin dursun isteyen istediği bağışı yapar kulübe. Daire sattigi kişiye kim sorar sen bu parayı nereden buldun diye? Bence erden herhangi bir siyasinin rantina dokundu. Yoksa sanmıyorum bir şey çıksınBu süreçten GSmize baskan olarak çıkmasını umuyoruz.