Erden Timur

göz göre göre yediler dağ gibi adamı , çamur at izi kalsın bir tane elde doğru düzgün done yok herifi tutukla ne güzel memleket

Anlayan oldumu yani kripto şirketi olan birine para verdi diyemi terörle suclaniyor?

Diyecek bir şey yok. Aldıkları soruşturma kapsamından bir şey çıkartamayınca bambaşka bir şeyden sevk etmişler. Sorulan sorularda bununla ilgili de bir şey yoktu. Yazık.

Fenerliler sosyal medya da bayram ilan etmişler nasıl mutlulular nasıl laf sokuyorlar bir görseniz bu adamlar çok yüzsüz arkadaş sosyal medya çok tahlikeli bir hal almış kardeşi kardeşe vurduracak duruma gelmiş buna bir çözüm engel şart adami ipe götürür getirir bu sosyal medya

Terör finansmanı iddiası problem diğerlerinden bir şey çıkmaz sanırım sattığı elemanlardan birinin kara parası bu yolda aklanır diye saçma bir iddianame niyeti ile sevk edilmiş ben adlı kontrol ile serbest bırakılacağını düşünüyorum.

terorist milletvekillerini savunan yavsak ultraslan bakalim ne diyecek dumenden aciklama yapacaklardir..!

Terör finansmanı iddiası problem diğerlerinden bir şey çıkmaz sanırım sattığı elemanlardan birinin kara parası bu yolda aklanır diye saçma bir iddianame niyeti ile sevk edilmiş ben adlı kontrol ile serbest bırakılacağını düşünüyorum.
Tutuklu sevkedilmis ama

Savcınin adı nedir THY mudurum.

Ulkede erden gibide namuslu degil sadettin gibi namussuz olacan. Ozaman ceza almiyorsun iste

Hırsızların ve yalı çocukların el üstünde tutulan bir ülkede böyle dürüst ve başarılı adamlar istenmez tabiki.
Bir başkasını da başka bir saçma sebepten dolayı içeriye attılar zaten.
FEnerbahçe Terör Örgütü demiyoruz boşuna.

Bu koçun gücüdür. Maalesef tutuklanacak gibi. Galatasaray yönetiminin sessizliği de, muhalefetin de, iktidarın da, bu yüzden. Allah kabul etmesin…

Bırakmaya niyetleri olsa günlerdir gözaltında tutmazlardı. Adamı yediler

Geri
Üst Alt