Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.701
- 66.790
- 5.003
Belliydi böyle olacağı. Adama kafayı taktılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşin kötü yanı adamın hem iktidarla hem muhalefetle arası iyi.Malum kisi sahada yenemeyince adamdan oyle boyle intikamını aldı cok yazik
Tutuklu sevkedilmis amaTerör finansmanı iddiası problem diğerlerinden bir şey çıkmaz sanırım sattığı elemanlardan birinin kara parası bu yolda aklanır diye saçma bir iddianame niyeti ile sevk edilmiş ben adlı kontrol ile serbest bırakılacağını düşünüyorum.
Tutuklanması istenebilir ama Sulh ceza da adlı kontrol verebilir.Tutuklu sevkedilmis ama
Savcınin adı nedir THY mudurum.Terör finansmanı iddiası problem diğerlerinden bir şey çıkmaz sanırım sattığı elemanlardan birinin kara parası bu yolda aklanır diye saçma bir iddianame niyeti ile sevk edilmiş ben adlı kontrol ile serbest bırakılacağını düşünüyorum.
Ulkede erden gibide namuslu degil sadettin gibi namussuz olacan. Ozaman ceza almiyorsun iste
Ben de gazetecilerin verdiği haberleri biliyorum.@Hasan Bekir bu savcının adı yok mu. Ali Koç mu yoksa savci
Bırakmaya niyetleri olsa günlerdir gözaltında tutmazlardı. Adamı yedilerTerör finansmanı iddiası problem diğerlerinden bir şey çıkmaz sanırım sattığı elemanlardan birinin kara parası bu yolda aklanır diye saçma bir iddianame niyeti ile sevk edilmiş ben adlı kontrol ile serbest bırakılacağını düşünüyorum.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı sevk ediyor. Görevli kim bilmem ama Akın Gürlek var tepede.Savcınin adı nedir THY mudurum.