Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.569
- 14.302
- 2.828
Burada Erden suçsuzdur dediğimiz için sabaha karşı bize de operasyon çekebilirler. Herkes gece yatarken Hagi veya İcardi formasını giysin, gözaltına giderken rengimiz belli olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.Tutuklanmaz salınırsa dünyada ki en iyi adalet sistemi türkiye de mi olacak ? Fanatizm içeren boş söylemleri birakalim. Benim çaliştiğim kıçı kırik sirketin hesap hareketlerini inceleyen devlet herhalde bu para akişlarini da inceleyecek.
Bunları yaşadık.Sakin olun beyler adam suçsuzsa zaten salınır. İfadelerde geçen kara para aklama kilolarca altin borçlanmaları vs seyler ciddi şeyler tabi ki sorulacak tabi ki radara takilacak. Kaldı ki şahsi işlemslerde var içlerinde bu adamlar devasa şirketlerin yöneticileri sahipleri aptal olamazlar çikar gerçekler ortaya
AKP'li değilim havası mi veriliyorEkşide vardı fbli olduğu halde yazıp yazıp sonra edit:gsliyim diye yazanlar
Burda da kullandığı avatar ile yazdıklarına anlam veremediğim üyeler var
İlk defa olsa neyse sürekli gözüme çarpıyor
Hocam yapmayin allah aşkina ben turkiye de adalet eşsiz benzersiz mi diyorum gerçekten yazdiklarimdan bunlari mi anliyorsunuz ? Saran gozlatina alinir oo adalet yerini buluyor salinir boyle adaletin ben kokune kibrit suyu erden goz altina alinir ayni kisielr yaziklar olsun boyle adalete boyle sisteme salinir evet zaten komploydu bla bla bla . Ben burada ki hiçbir soyleme muhalefette etmedim ayrica sakin olalim gerçekler çikar ortaya dedim sadeceDevletin hesap falan incelediği yok. Daha doğrusu konunun bunla ilgisi yok. Talimatla yapılan bir iş işte. Ne hikmetse Mhpden çıkmayan, hırsından gözü dönmüş bir loser herifin işleri bunlar. Ayan beyan tehdit etmişti zaten. Salınırsa da Türkiyede adalet yok bu arada. Anayasal hakkını kullanan pırıl pırıl gençler hapise atılırken 8 insanı molotofla yakan adamı dışarı salan adalet bu. Paralel evrende mi yaşıyorsunuz da bu söyleme muhalefet ediyorsunuz anlayamadım?
Deliller ve iddia bilinmeden yorum yapılamaz.mahkemeye alinmis simdi nolacak
mahkemeye alinmis simdi nolacak
Muz ve kabile devletinde normal bir gün.Biri ev satıyor diğeri uyuşturucu.
Uyuşturucu satan serbest