Erden Timur

Savci değilim hakim değilim dosyayı da alıp okumadım ben ne bileyim ? Tabi bu cevap yeterli olmayacaktir komplo teorilerini bilen tecrubeli arkadaslar daha iyi yanitlar bu sorunun cevabini
“Sakin olun beyler adam suçsuzsa zaten salınır. İfadelerde geçen kara para aklama kilolarca altin borçlanmaları vs seyler ciddi şeyler tabi ki sorulacak tabi ki radara takilacak. Kaldı ki şahsi işlemslerde var içlerinde bu adamlar devasa şirketlerin yöneticileri sahipleri aptal olamazlar çikar gerçekler ortaya” dedin. Sana Ela Rümeysa tutukluyken Saran niye serbest diye sorulduğunda, ne bileyim ben hakim savcı değilim diyorsun. Burada net bir tutarsızlık var. Bu ülkede adalete ve adil yargılamaya insanların güveni olsaydı Erden Timur mahkum edilse bile kimse ses çıkarmazdı. Demek suç işlemiş cezasını çeksin gözüyle bakardı. Bi de üstüne insanların en gergin olduğu konuya gelip boş yapmayın diyorsun kışkırtıyorsun.

1. Madde de Erden beyin ifadesindeki gibi evlerin tapusu ilgili şahsa polis uyarısı ile devredilmediyse tam olarak para nasıl aklanmış oluyor? Zira o suçlu kişi evleri alıp tekrar satamamış oluyor. Bir tek o Kapalıçarşı altın mevzusu var anlayamadığım.
O savcı net kötü niyetli biri. İsmide yok ortada. Gizli savcı herhalde

“Sakin olun beyler adam suçsuzsa zaten salınır. İfadelerde geçen kara para aklama kilolarca altin borçlanmaları vs seyler ciddi şeyler tabi ki sorulacak tabi ki radara takilacak. Kaldı ki şahsi işlemslerde var içlerinde bu adamlar devasa şirketlerin yöneticileri sahipleri aptal olamazlar çikar gerçekler ortaya” dedin. Sana Ela Rümeysa tutukluyken Saran niye serbest diye sorulduğunda, ne bileyim ben hakim savcı değilim diyorsun. Burada net bir tutarsızlık var. Bu ülkede adalete ve adil yargılamaya insanların güveni olsaydı Erden Timur mahkum edilse bile kimse ses çıkarmazdı. Demek suç işlemiş cezasını çeksin gözüyle bakardı. Bi de üstüne insanların en gergin olduğu konuya gelip boş yapmayın diyorsun kışkırtıyorsun.
Sadettin saran uyuşturucu kullanıcılığıyla suçlandı tutuklu yargılamayı gerektirmez cebeci başka suçlamalar nedeniyle tutuklu muhtemelen

Yahu siz iddaa etmiyor musunuz ali koç savcinin mhpnin kapisindan ayrilmadi adama duşmanligi var ugrasiyor diye ? Ee adama komplo kuruldu hesap hareketleri incelendi radara takilanlar oldu bunda yanliş birsey var mi ? Çok doğal değil mi ? Ben sakin olun diyorum sadece ya da olmayin banane ya

gordugum kadariyla siyasi kesim kalemini kirmis
imamoglu gibi delil falan olmadan iceri atip malina cokecekler
galatasaray camiasi da taraftar disinda buna goz yumuyor
adam yillarca emegi vizyonu hayalleri hepsi hapiste curuyerek tuketilecek
siz bir iki gune cikar mi derken adami vatan hainliginden yargilarlar bu ulkede
yazik galatasarayimizin degeri ama taraftar daha kendi oyuna sahip cikamiyor

Sakin olun beyler adam suçsuzsa zaten salınır. İfadelerde geçen kara para aklama kilolarca altin borçlanmaları vs seyler ciddi şeyler tabi ki sorulacak tabi ki radara takilacak. Kaldı ki şahsi işlemslerde var içlerinde bu adamlar devasa şirketlerin yöneticileri sahipleri aptal olamazlar çikar gerçekler ortaya
:red:
Savci değilim hakim değilim dosyayı da alıp okumadım ben ne bileyim ? Tabi bu cevap yeterli olmayacaktir komplo teorilerini bilen tecrubeli arkadaslar daha iyi yanitlar bu sorunun cevabini
:red:

Adamlara dunyada 2 ulkede yogurt satan supheli sahibi olan firma sponsor olur. Boy boy fotolar verilir, medya der ki "yeni pazara aciliyor, hayirlisi olsun"

Durust adam tek basina nelerle ugrasiyor. Galatasaray divanina kara lekedir bu olay. Adam nelere alet edildi, ali koc tek basina 2 yil adamla ugrasti giklari cikamadi...

Yaziklar olsun.

Depremden bitmemis kenti ,sahaser oldu diye boyali pankartla makyajlayan sistemden ne beklenir baska.

Yahu siz iddaa etmiyor musunuz ali koç savcinin mhpnin kapisindan ayrilmadi adama duşmanligi var ugrasiyor diye ? Ee adama komplo kuruldu hesap hareketleri incelendi radara takilanlar oldu bunda yanliş birsey var mi ? Çok doğal değil mi ? Ben sakin olun diyorum sadece ya da olmayin banane ya
Sinirlendin mi

Sevk yazısındaki iddialar değil suçla zanlının eylemi arasındaki nedensellik bağı önemli. Nedensellik bağı yoksa beraat eder. Nedensellik bağını ise iddia makamı ispatlamaya çalışacaktır. Bu ispatın deliline ulaşmayı zanlının serbest olması zorlaştıracak nitelikte değilse tutuklu yargılanmaz. Sonuç bu duruma bağlı mahkeme bu kıstasa göre karar verecektir. Biz ne desek boş. Delilleri ve dosyayı hakim biliyor biz değil.

Geri
Üst Alt