Erden Timur

Açıkçası kurduğu takım sonuçtan çok taraftar kafası ile kurulmuş gibi.

Forumdan klasik 100 kişiye yetki versek eminim 90'ı ihtimaller bu futbolcular ise benzer bir kadro kurmak isterdi.

Ama futbolda çoğunluğun düşündüğü değil, teknik direktörün eğer iyiyse onun oynatabileceği futbola uygun kadro iş yapıyor.

Fatih Terim son 3 yılda daha önce deneyip başarısız olduğu pas odaklı futbolu oynatmaya çalıştığı için kariyerinin son 2-3 senesinde başarılı olamazken, Okan Buruk'a çok daha tecrübesizken kendi oyun felsefesine göre kadro vermemek direkt olarak ben hocaya güvenmiyorum demek ile eşdeğer.

Başakşehir'de Visca, Demba Ba ve Gulbrandsen ve hatta Crivelli gibi normalde çoğu antrenörün verim alamayacağu bir 4'lüden kendi şablonunu yaratıp verim alan hoca, ya da çok daha düşük ölçekte Muriç'e kariyer yaptıran hocaya en azından golcü konusunda güvenmek lazımdı.

Gomis'i 3. tercih olarak tutması dışında bence Seferovic ve Icardi'den biri yerine kesinlikle daha farklı profil birini tercih ederdi ona bırakılsa seçim.

Seferovic çok kötü oynuyor, Icardi ise kaçırdığı 4 maç ile en az 3-4 puan kaybında hakemlere rağmen bizi dezavantajlı konuma düşürdü bile.
Bence sezona başlarken kafasında ki teknik direktör okan buruk değildi şuan kurulan düzen biraz marco rose'a göre ayarlanmış gibi. Alınan yabancı ve potansiyelli antrenörler tam onun kafasında adamlar. Marco rose son anda cayınca okan buruk'a gittiler ve bu sene şampiyon olabilecek kadro kurmaya yöneldiler asıl yapılanma önümüzde ki yaz yapacaklar. .......okan buruk bu sene başarısız olursa gelicek hoca yabancı ve bu yapılanma da başrol oynayabilecek bir adama gidecekler.
Dip not; Seferovic okan buruk'un ıslarla alınmasını istediği bir oyuncuymuş yani erden timur'un aldırdığı oyuncu değil.

Görüntü isleri ne oldu? Her mac sonrasi bizim olsun diger takimlarin alehine verlip verilmeyen VAR kararlari unutuldumu?

Bombos aciklamalar yapmaktansa icraat yapsaydi keske.

Son gun 5 adam yerine erkenden getirseydi keske transferleri.

Kendisine güvenim tam Icardi ve Rashica'yı bonservisleriyle çözecektir yanlarına şimdiden Onyekuru'da ayarlasın.

Erden başganım bu büyüklüğün zekatını verde faydalanalım. Sen İcardi'yi filan nasıl getirdin yav. Adamsın başganım.

Insallah sampiyon oluruz. Erden Timur icin de cok sevinirim

Simdilik Okan ne verdi bilmiyorum ama Erden Timur ve yonetim gayet guzel kadro kurdu. Hatta biraz sans olsa hakemi de yenecek kadro kuruldu.
Oliveria - Giresun maci
Mertens - Ts maci
Mertens - Adana maci
Mertens - Alanya maci
Bu 4 macta biraz sansimiz olsa 9 puan daha alacaktik.
Onca hakem hatasina ragmen cok rahat + 9 puanimiz olurdu.

Başkan bu neeeeeeeeeee?
sokayım öyle şampiyonluğa başkaaan
Fibg12jXwAUJDoe

En büyük sen misin bilyorum ama ÇOK BÜYÜKSÜN BAŞGAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Yarının başkanı hazır. Sanırım ilk kez oluyor böyle bişey.

Geri
Üst Alt