Erden Timur

Erden başkan acilen bu sefer ve icardiyi şutlayıp devre arası hayvan gibi bir santrafor almamız lazım. En büyük hatan buydu bence

Abi, kime ne hikaye anlatıyorsunuz?

Fb 30 gol atmış, biz 10 gol atmışız.

Dursun Özbek, neyin kafasını yaşıyorsun?
Müdür senin bu söylemin şuna benziyor;
Çocuğun dönem boyunca evet ders çalışmamış ama sınavda doğru bildiği soruyu hoca yanlış diye not vermiyor.
Sen de diyorsunki iyi oldu sana zaten hiç ders çalışmamıştın.

Sen benim notumu ver de ben yine evde kızarım kendi çocuğuma

16 kasımda doğan bi adama laf etmekte ne bileyim🤭

Erden başkan acilen bu sefer ve icardiyi şutlayıp devre arası hayvan gibi bir santrafor almamız lazım. En büyük hatan buydu bence
valla icardi gibi isme kimse burun kiviramazdi, ama ben sahsen falcao gibi olacagini bekleyip onun yerine batshuayiyi alalim diye okadar dil dökmüstüm.

Fener skor aldıkça kimyası bozulanlar burada kendisine sarıyor. Diğerleri de ajan olabilir.

Uzun vadede yapacaklarının önemli olduğunu düşünüyorum kısa vadeden öte alt yapı, a takım, scout, tesisler ve diğer her şeyin sistemini daha da iyi hale getirerek bence sürdürülebilir başarı gelir aksi taktirde 4-5 senede 1 kez başarı yakalanır sonrasında sürdürebilirlik olmayınca başarıdan uzaklaşılır. O yüzden bence sabretmeliyiz hataları olacak mı olacaktır ama belki yıllar sonra kuracağı sistem ve yapılarla daha büyük başarılara koşacağız.

Icardi, Mata, Mertens transferleri hata olabilir belki yıl sonunda farklı şeyler konuşuyor olacağız ama şunu unutmamak lazım göreve geldiklerinde Temmuz başıydı 6 aylık bir çalışmayla transferleri yapsalardı o zaman daha da farklı kadro planlaması da görebilirdik bunu unutmadan eleştirmek lazım.

Gerekiyorsa ömür boyu müsabakalardan men yiyin ama çıkın ŞEREFSİZLERİN ismini söyleyin.

Gerekirsa düdük astırın.

Evet haydi hazirlayin bu mac icin bir kaset, rashica ayni cekme hareket ile ceza sahasinda düsürülüyor penalti yok, boeya ise kirmizi kart cikti.

Geri
Üst Alt