Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.643
- 66.752
- 5.003
Fener yalakası bu yıl iyi tutuşmuş ha. Kudurun, erden timur sizi daha çok kudurtacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musapa nolduErden baskana saldiranlar karsisinda bizleri bulur.
@BARIŞ BAHÇECİ @Barış Savaş @Mert Aydinli @Murat Saylak @Murat Durmaz @Murat Ünsal @Sinan Bilgin
Müdür senin bu söylemin şuna benziyor;Abi, kime ne hikaye anlatıyorsunuz?
Fb 30 gol atmış, biz 10 gol atmışız.
Dursun Özbek, neyin kafasını yaşıyorsun?
gol kralı olursa ne olacak icardi ugur abiKarakter analizi yapıyoruz, profesyonel çalışıyoruz fln dedi gidip aldığı adam ICARDI
gol kralı olursa şamp oluruz ama onun işi wanda nara ile ona gol atıp ondan gol yiyor futbolda gol kralı olacağını sanmamgol kralı olursa ne olacak icardi ugur abi
avatarındaki eleman sayesindehala doğrama diyor...
sen zaten piyaz olmuşsun
Peki okan hiç demedi mi başkanım napıyoruz diye niye bu afamları alıyoruz diye öyle çam ağacı gini dikildi mi sadeceKesinlikle iyi yönetici ama daha bence toy icardi, mata ve seferovic transferleri yanlıştı hepso de son dönemlerin de fazla süre almamış oyunculardi fiziksel olarak iyi oyuncu lazim bize
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
valla icardi gibi isme kimse burun kiviramazdi, ama ben sahsen falcao gibi olacagini bekleyip onun yerine batshuayiyi alalim diye okadar dil dökmüstüm.Erden başkan acilen bu sefer ve icardiyi şutlayıp devre arası hayvan gibi bir santrafor almamız lazım. En büyük hatan buydu bence
Sezonu oynamadan geçirmiş düşüşteki 2 santrafor almak hata oldu. Onun yerine formda güçlü bir santrafor almalıydıkvalla icardi gibi isme kimse burun kiviramazdi, ama ben sahsen falcao gibi olacagini bekleyip onun yerine batshuayiyi alalim diye okadar dil dökmüstüm.
kesinlikle, icardi, seferovic, mata hatta mertens bunlarin hepsi riskdiSezonu oynamadan geçirmiş düşüşteki 2 santrafor almak hata oldu. Onun yerine formda güçlü bir santrafor almalıydık