Erden Timur

Daha da baskan falan olamaz. Adami bitirdiler.

Ben mi yanlis biliyorum, Halk tv chp'nin kanali gibi bir sey degil mi(belki de direkt oyle).

Bu sekilde tavir ozgur ozelin "biz fener tarafindan yuruyelim, oraya sempatik bakalim. Koc - mhp iliskisine bulasalim" gibi sacma sapan salak bir strateji gibi geliyor bana.

Kilicdaroglu versiyon 2.0. ana muhalefet kalip duzenden memnun olduklarinin gostergesi benim icin. Ekremi "oyun" disi biraktiklarindan beri havaya naralar atiliyor-sonuc alabildikleri bir halt yok.
Hayır. Muhalifleri koyun gibi güden aynalama kanal.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim agzim acik sasirdigim noktalardan biri.

Koc ailesi nasil katlaniyor bu durumlara aklim almiyor.

Yeri geliyor Atatürkçülük , yeri gelince chobani yeni pazarlar girismcilik, yeri gelince mhp.

Hayret ediyorum valla bazen. Gerci ailesini cok iyi bilmem hangisi kimdir nedir ama oyle iznelim almisimdir hep.
Dünyanın hiçbir yerinde sermaye asla hükümetlerle ters düşmez. Adamın tüm kadrosu koyu akplilerle doluyken, “yapı” diyerek sorumluluğu üzerinden attı. Bunu da, 7 yıllık başarısızlığını açık açık “hükümet bize düşman” diyemeyecek kadar çekindiği için, “yapı” adı altında bizzat birlikte olduğu siyasi konjonktürü hedef göstererek yaptı. Kimse de “sen hayırdır?” demedi.

Allah bin belanizi versin. Pirlanta gibi adam goz gore gore iceri giriyor.

Pisliklerin, parazitlerin, serefsizlerin, fanatiklerin, beyinsizlerin, ahlaksizlarin bu ortamda temiz kalpli birinin adaletsiz sekilde tutuklanmasini kutladiklari bir aksam.

Allah bin kere daha belanizi versin, kopekler.

Allah bin bir türlü belanızı versin $700M serveti varken serbest kalacağını mi düşündünüz hemde terör ile bağdaşladiktan sonra milletin en hassas noktası herkesin sesini kesmek için savunmasız bırakmak için adamı allahinzdan bulun

siz chpye sallamaya devam ettikçe daha çok beklersiniz adalet fln
burda son 2 haftada muhalefete sallıyorum kısvesi altında yapılan akp desteğini göre reis bunlar hakkaten mal fln der
twshitterda da kesin vardır bu gibi tipler
CHP'nin kendisine yakın medya kuruluşlarını da biraz akıllı olmaya davet etmesi lazım. Bu kadar tarafgirlik olmaz. FB TV kıvamında yayınlar yapıyorlar. Yoksa bu medya yapısı çok oy kaybettirir CHP'ye. Koskoca Galatasaray camiasını böyle karşılarına alarak, Galatasaray taraftarlarının damarına basarak iş yapılmaz.

Üzüldüm Erden için, umarım aklanarak ve güçlü bir şekilde çıkar. Suçu vardır yoktur bilemem, ama bildiğim Koç olmasaydı bu hale gelmezdi. Ne zaman bu gücün farkına varırsak o zaman bu ülke müreffeh hale gelir. Uzun süre olmayacağım buralarda. Hayrolsun Erden başkan için ve Galatasaray için..

Göt oğlanı fenerliler uyuşturucu testini reddediyodu geçen hafta şimdi Türk adaletinin baş savunucusu olurlar
Adalet gibi tarafi olmayan bir seyi bile taraf haline cok iyi getirdiler bu arada genel olarak toplumda bunu tebrik etmek lazim kolay is degil.

Geri
Üst Alt