- 4 Ağustos 2009
- 90.518
- 71.533
- 5.188
Daha da baskan falan olamaz. Adami bitirdiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır. Muhalifleri koyun gibi güden aynalama kanal.Ben mi yanlis biliyorum, Halk tv chp'nin kanali gibi bir sey degil mi(belki de direkt oyle).
Bu sekilde tavir ozgur ozelin "biz fener tarafindan yuruyelim, oraya sempatik bakalim. Koc - mhp iliskisine bulasalim" gibi sacma sapan salak bir strateji gibi geliyor bana.
Kilicdaroglu versiyon 2.0. ana muhalefet kalip duzenden memnun olduklarinin gostergesi benim icin. Ekremi "oyun" disi biraktiklarindan beri havaya naralar atiliyor-sonuc alabildikleri bir halt yok.
Sakin ol şimdi olmaz
Dünyanın hiçbir yerinde sermaye asla hükümetlerle ters düşmez. Adamın tüm kadrosu koyu akplilerle doluyken, “yapı” diyerek sorumluluğu üzerinden attı. Bunu da, 7 yıllık başarısızlığını açık açık “hükümet bize düşman” diyemeyecek kadar çekindiği için, “yapı” adı altında bizzat birlikte olduğu siyasi konjonktürü hedef göstererek yaptı. Kimse de “sen hayırdır?” demedi.Benim agzim acik sasirdigim noktalardan biri.
Koc ailesi nasil katlaniyor bu durumlara aklim almiyor.
Yeri geliyor Atatürkçülük , yeri gelince chobani yeni pazarlar girismcilik, yeri gelince mhp.
Hayret ediyorum valla bazen. Gerci ailesini cok iyi bilmem hangisi kimdir nedir ama oyle iznelim almisimdir hep.
Bu aralar dediklerin çıkmıyor. Sosyal medyaya operasyon dedin o da olmadı.Mahkeme Erden Timur'un avukatlarının sunduğu belgeleri ve dosyaları inceleyecek bir müddet sürer 1 aya kadar belki 1 aydan biraz fazla süre sonra tahliye edilir.
Bu güne kadar almamanız hataHalk Tv kara listeye alındı
CHP'nin kendisine yakın medya kuruluşlarını da biraz akıllı olmaya davet etmesi lazım. Bu kadar tarafgirlik olmaz. FB TV kıvamında yayınlar yapıyorlar. Yoksa bu medya yapısı çok oy kaybettirir CHP'ye. Koskoca Galatasaray camiasını böyle karşılarına alarak, Galatasaray taraftarlarının damarına basarak iş yapılmaz.siz chpye sallamaya devam ettikçe daha çok beklersiniz adalet fln
burda son 2 haftada muhalefete sallıyorum kısvesi altında yapılan akp desteğini göre reis bunlar hakkaten mal fln der
twshitterda da kesin vardır bu gibi tipler
Adalet gibi tarafi olmayan bir seyi bile taraf haline cok iyi getirdiler bu arada genel olarak toplumda bunu tebrik etmek lazim kolay is degil.Göt oğlanı fenerliler uyuşturucu testini reddediyodu geçen hafta şimdi Türk adaletinin baş savunucusu olurlar
Dosyanın içeriğine göre değişir. Ancak görünen en az 4-5 ayı bulacak gibi..bu surec kac zaman alacak? ortalama