Erden Timur

Bugün bizim başkan, tam kadro yönetimiyle bir araya gelip destek açıklaması yapmazsa bir daha kulüpten içeriye girmeye tenezzül etmesinler
GSYİAD, Hukukçular derneğimiz vs de buna dahil.
Tabi sadece açıklama yapmakla işlem bitmiyor. Ne kadar Galatasaraylı hukukçu varsa elini taşın altına koymalıdır.

Eger 1-2 aya kalmaz aklanip cikarsa büyük ihtimal baskan adayi olur cünkü yöneticiykene Erdenle ugrasiyorlardi, suanki durumundan daha kötüsü olamiyacagina göre aday olup baskan secildi gün suanki sahte yüzyilimiz degil gercek yüzyilimiz baslar.

Gs kulübü sahipsizdir.

Gs kulübünün bir başkanı yoktur.

3 senedir her yerde eziliyoruz, saha içinde okan buruk başarılar elde etti. Onun dışında biz yokuz.

Medyada tff de mhk de sosyal medyada hiç kimse dursun özbeği iplemediği gibi birde lakap takıp dalga konusu yaptılar. Taraftar sahipsiz, camiada medya gücü yok. İnanılmaz şeyler yaşıyoruz, en çok taraftarı bünyesinde barındıran Gs kulübü fener gibi olup organize olamıyor. Uyuşturucu operasyonunda adamlar ortalığı yıktı. Sonra şu kadar taraftarımız var bu kadar var diye övünüp dururuz başkada bişey olmaz.

Bunun baş sorumlusu Gs kulübünün bir başkanı yok, Gs kulübünün bir yönetimi yok. Taraftar kendi kendine organize edecek yapıda değil. Yazık bu potansiyelli camia sahipsiz bırakıldı.

Akın gürlek için yüksel yıldırımın şirketinde yk üyesi deniyordu, özgür özel söylemiş buldum şimdi. Eti maden şirketinde yk üyesiymiş. Nasıl oluyor bu iş?

Son düzenleme:
Yalı çocuğu istedi diye olan saçmalıklara bak

fenerlilerde saçma sapan tepkiler çoğaldı vatan hainliği boyutuna geçtiler diye bir ordan bir burdan felsefesine geçip denge yapmaya çalışıyorlar
Ama içi boş bir şey masum adamı boş yere tutukladılar

GS taraftarı Erden Timur'un yanında olmazsa bu taraftara da yazıklar olsun millet kimleri nasıl destekledi gördük

Dursun Özbek sen ne biçim bir herifsin ne pasif adamsın

Yıllardır bu kulubun hiç bir hakkını savunmadın

Ne aciz pasif rezil bir yönetim bu ya derhal defolup gitmeleri lazım

Taraftar bu ezik çapsız yönetime tepkiyi daha da büyütmeli

Dün uA yönetim istifa derken sebo reis en çok bağırandı umarım samimidirler ve bu tepkileri devam ettirirler
O zaman er yada geç yönetim düşer

O kadar şey yazıp yazıp siliyorum ki anlatamam çok ama çok üzgünüm

Galatasaray'ın İmamoğlu da Erden Timur oldu. İçeriden çıkınca başkan olacak.
Bende yazayım mı yazmayayım mı diye düşünüyorum bunu dünden beri.
Dursunun başkanlıkta rakibi olabilecek adam içeride.
Hepimiz adaletin işlemediğini biliyoruz. Bizler Saran girince sanki adalet varmış gibi hoşumuza gidiyor.
Erden Timur içeri girince fbnin hoşuna gidiyor ve adamlar böylece her defasında rahatlıkla yaklaşık 20 milyon kişiyi yanına alıyor birini tutuklarsa.

Şu an iktidara ve muhalefete yakın gazatelerin tümünde Erden Timur’a alenen itibar suikasti yapılıyor. Dün verdiği savcılık ifadeleri çarpıtılarak aktarılıyor. Dün olayları takip etmemiş olsam bu gazetelerin yazdıklarına inanırdım o derece algı yapıyorlar.

Sabah gazetesinde “haksız kazancı kabul etti”manşeti var
Erden Timur’un verdiği ifadeleri özet geçerken adamın ağzından çıkmayan kelimeleri kendi yorumunu katarak aktarıyor gazete, resmen facia

Şu an iktidara ve muhalefete yakın gazatelerin tümünde Erden Timur’a alenen itibar suikasti yapılıyor. Dün verdiği savcılık ifadeleri çarpıtılarak aktarılıyor. Dün olayları takip etmemiş olsam bu gazetelerin yazdıklarına inanırdım o derece algı yapıyorlar.

Erden Timur’un verdiği ifadeleri özet geçerken adamın ağzından çıkmayan kelimeleri kendi yorumunu katarak aktarıyor gazete, resmen facia
Bir yerden emir alınmış gibi topluca hareket ediyorlar

Sanki ileride GS başkanlığı için önü kapatılmak isteniyor

Erden Timur'u korumalıyız

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

e bu düzen hep böyle değil miydi neye şaşırıyoruz ki?

İnternette sosyal medyada o kadar çok o. çocuğu geri zekalı cahil sürüsü var ki Donkişot gibi hepsiyle amansız bir mücadele içerisindeyim çoğunlukla da yazıp yazıp siliyorum
Doktor küfür ettirip arabulucu ile para koparma derdindeler. Tuzağa düşme.

Geri
Üst Alt