Erden Timur

İsminin başına gazi ünvanı konulmalı

Çok üzgünüm. Bir o kadar da hınç doluyum. Ülkenin liderlerinden biri olması gereken, kalbinin temizliği ayyuka çıkmış, bilgisi, kültürü arşta olan bir adamcağızı düşürdükleri hâle bak. Ona sahip çıkmayan kulüp yönetimine bak…

Bu tezgâh adamın dişiyle, tırnağıyla inşa ettiği değerlere çökmek için. Bu tezgâh Galatasaray’ı durdurmak için.

Ailemden biriymiş gibi üzülüyorum.

Hasbelkader Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı makamını işgal eden şahısla da hesaplaşacağız. Kimsenin şüphesi olmasın.

Kendi içimizde de sevinenler vardır. Gsyiad içerisinden sert tepkiler oluyordu bazen Erden Timur konusunda, hala Galatasaray a vermesi gereken ücretleri vermediğini söyleyenler de var. Kendim direkt bir bilgi sahibi değilim ama Erden başkanı seviyoruz yanındayız.

Niye 8 sene once degilde bugun? Bu sorunun cevabini bulursak, arkasinda kimlerin oldugu, maksadin ne oldugununda ogreniriz?

Ama surada kalemimde murekkep bitti yaza yaza. 50 + senelik tecrubemle basin ve kurullarin her daim fenerlilerin ellerinde oldugunu yazdim ettim hala daha yeni bugun ele gecirmisler gibi yazan arkadaslar var. Birazcik dineyin yahu. Kicimizdan uydurmuyoruz.

Bir sey daha diyecem sonra susacam. uA denen olusuma karsi birden bire yumusadiginizi goruyorum ve hepinizi daha temkinli davranmaya davet ediyorum.
Katilmaakla birlikte ek yapayım ultraslan rahmetli Alpaslan vefatıyla bitti zaten yasi yeğenler bilir kimlerin eline geçtiğini
Kurumlarda medyada vs hep fener ağırlığı olsugu kismi da doğru lakin son yillarda su farkı söylemek lazim tepeye biat etmeyen fenerlilerde istenmiyor, yani biat esas şart 4 buyuk kulup icin su an stevena kalsa alinin yaptığı çoğu masa başı dizaynı yaptirmazlar yapamaz ,işin komik tarafida bu süreç nereye gidecek acaba ülkede herkes gergin

Herkesin hemfikir olduğu tek konu neden 8 yıl önce ki konu şimdi çıkıyor olay resmen Fb Galatasaray savaşına döndü karşı tarafın nabzını düşürüyorlar kukla oyunu var izliyoruz bakalım suç u ilk alındığında Galatasaray şikeydi şimdi vergi kara paraya döndü birileri güzel tiyatro çeviriyor başkan ve yönetimde çıt yok çıkar yakında kokusu ama bu yönetim unutmasın bu takımın üzerindeki ölü toprağını Erden TİMUR attı taraftar herşeyin farkında kafalarını gömerek kurtulamamalı bu yönetim

Herkesin hemfikir olduğu tek konu neden 8 yıl önce ki konu şimdi çıkıyor olay resmen Fb Galatasaray savaşına döndü karşı tarafın nabzını düşürüyorlar kukla oyunu var izliyoruz bakalım suç u ilk alındığında Galatasaray şikeydi şimdi vergi kara paraya döndü birileri güzel tiyatro çeviriyor başkan ve yönetimde çıt yok çıkar yakında kokusu ama bu yönetim unutmasın bu takımın üzerindeki ölü toprağını Erden TİMUR attı taraftar herşeyin farkında kafalarını gömerek kurtulamamalı bu yönetim
Ortada bir savaş yok renkdaş gs topyekün linç ediliyor ve herkes izliyor

Amaç Galatasaray değil ,satılık kalemler ile bunu kullanarak gündemi başka yere çekiyor ,amaç erden timura çökmek
Muhalefet diye gezen yıllardır sövdüğüm o adi halk tv gibi oluşumlar bile hükümetin aslında nasıl büyük yalamacıları olduğunu gündemi başka yere çekerek belli etmelerinden dahi anlaşılmalı
Bir süre sonra olayın bizle alakası olmadığı için erden timur yada onun gibi ahlaklı adamları pratikte satmış olacağız ,ucu bize dokunmadı ayağına ,yıllardır hep böyle oldu
Uyumuş ,kokuşmuş bir kalabalıktan başka bir şey değil Türkiye ☹️

Sindiremiyorum şu olanları Sindiremiyorum. Yazık gerçekten. Satılık medya satılmış kalemler. Satılmış insanlar.

Olay sadece iktidarın, Türk insanının bağlı olduğu iki şeye odaklanması: magazin ve futbol.
Bu iki konu, Türk halkının yüzde 80–90’ını içine çekiyor. Böylece ekonomi, mülteci sorunu, Batı’ya aşırı bağımlılık, siyasi tutuklular gibi asıl meselelerin üzeri örtülüyor.

Bu ülkede parası olan insanların büyük bir kısmının kirli işleri vardır; ancak bunlar eskiden ortaya çıkmazdı. Şimdi ise çıkıyor, çünkü yukarıda değindiğim konular üzerinden bir manevra alanı oluştu.

İnanılmaz sinirliyim.Aynı zamanda üzgün.Bu ülkedende bu ülke insanındanda ümidim kalmadı.Erden timur gibi bir adamın tutuklanmasını kabullenemiyorum..

Bir tarafın içi Kaan ağlarken diğer taraf düğün bayram yaşanıyor olayın iç yüzünü gerçeğini bilmeden yazık bu ülkenin gençliğine kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş derler ya işte öyle biri erden timur allahinzdan bulun

Yönetimden derneklerle ilişkilerden sorumlu sanırım. Karar açıklandıktan sonra atmış sanırım.

Ali Koc iti bikac hafta once Erden Timura tutuklama talebinde bulunan savci ile mi gorusmus?

Bu dogruysa savciyla ilgili suc duyurusunda bulunmak lazim, gorevini kotuye kullanmaktan.

Ali Koc iti bikac hafta once Erden Timura tutuklama talebinde bulunan savci ile mi gorusmus?

Bu dogruysa savciyla ilgili suc duyurusunda bulunmak lazim, gorevini kotuye kullanmaktan.

sado saran alinmadan kisa sure once gorustu. fbliler de ona yoruyordu o ara. bahsedilen savci su an tc’nin 1 numarasi, cb’nin has adami ve bu gucle cb disinda birini sallamaz zaten. imamoglu davasinin da savcisi ayni zamanda.

bizim suc duyurumuz imkansiz ama chp ya bulundu ya da kisa sure icinde suc duyurusunda bulunacak savci hk. sebep de maasinin cok ustunde ev, arsa vs alimi harcamalari.

1000032714.webp

Sosyal Hizmet ve Afet Acil Yardım Direktörü Ercüment Arabacı'nın paylaşımı

"10 yıldır Erden Timur'la birlikte çalışıyorum gece gündüz demeden yürekten özveriyle fakir fukara, ihtiyaç sahiplerine, öğrencilere, afet bölgelerine destek olmak için kazandığını vakfa aktaran, yürüyen iyilik, derviş bir insan.

Yaptığı okullara adını marka ismini vermeyen harika bir yürek.

Nasıl anlatılır ki Erden Bey, tek diyebildiğim; biz senden razıyız Erden Timur, Allah da senden razı olsun.

Doğu batı demeden ülkenin dört bir yanına iyilik dağıtan kimsesizlere umut olan dünyanın neresinde sessiz çığlık varsa mazlum varsa nefes olmak için seferber olan muhteşem bir insan.

İsrafla mücadele eden, bir bardak suyun yarısının bile dökülmesinin günah olduğunu israf olmaması gerektiğini savunan eşsiz bir yürek.

İnanıyoruz adalet yerini bulacak

Sendeki yürek, sendeki kalp parayla pulla bulunmaz.

Bu fotoğraf Marmaris yangını sonrasında yangından etkilenen evlerin onarım ve çiftçilerin eksiklerinin giderilmesi için proje çalışmaları döneminde sahadan çekilmişti."

Geri
Üst Alt