- 27 Ocak 2010
- 59.372
- 30.976
- 3.523
İsminin başına gazi ünvanı konulmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katilmaakla birlikte ek yapayım ultraslan rahmetli Alpaslan vefatıyla bitti zaten yasi yeğenler bilir kimlerin eline geçtiğiniNiye 8 sene once degilde bugun? Bu sorunun cevabini bulursak, arkasinda kimlerin oldugu, maksadin ne oldugununda ogreniriz?
Ama surada kalemimde murekkep bitti yaza yaza. 50 + senelik tecrubemle basin ve kurullarin her daim fenerlilerin ellerinde oldugunu yazdim ettim hala daha yeni bugun ele gecirmisler gibi yazan arkadaslar var. Birazcik dineyin yahu. Kicimizdan uydurmuyoruz.
Bir sey daha diyecem sonra susacam. uA denen olusuma karsi birden bire yumusadiginizi goruyorum ve hepinizi daha temkinli davranmaya davet ediyorum.
Ortada bir savaş yok renkdaş gs topyekün linç ediliyor ve herkes izliyorHerkesin hemfikir olduğu tek konu neden 8 yıl önce ki konu şimdi çıkıyor olay resmen Fb Galatasaray savaşına döndü karşı tarafın nabzını düşürüyorlar kukla oyunu var izliyoruz bakalım suç u ilk alındığında Galatasaray şikeydi şimdi vergi kara paraya döndü birileri güzel tiyatro çeviriyor başkan ve yönetimde çıt yok çıkar yakında kokusu ama bu yönetim unutmasın bu takımın üzerindeki ölü toprağını Erden TİMUR attı taraftar herşeyin farkında kafalarını gömerek kurtulamamalı bu yönetim
Başkan, yönetim, teknik heyet ve oyunculardan çıt yok hala şaşkınlık içerisinde bekliyorum hala bendeOrtada bir savaş yok renkdaş gs topyekün linç ediliyor ve herkes izliyor
Ali Koc iti bikac hafta once Erden Timura tutuklama talebinde bulunan savci ile mi gorusmus?
Bu dogruysa savciyla ilgili suc duyurusunda bulunmak lazim, gorevini kotuye kullanmaktan.