Erden Timur

Rashica bilmiyor mu zaniolonun gittiğini ve kanatta isim boşaldığını kendisine geleceğimizi 2 gün bekleseymiş. Desen çok daha özet olurdu.
Bu adamların kafasında bir Rashica ideası var renktaş

Sahadaki vasat ama çalışkan, beceriksiz denemeyecek kadar becerikli halini ve Balkanlı oluşunu görüp bunu adam gibi adam sandılar

O ideaya uyuşmadığı için bu hainlik, sorunu Erden ağabeyde arıyorlar

Bu adamların kafasında bir Rashica ideası var renktaş

Sahadaki vasat ama çalışkan, beceriksiz denemeyecek kadar becerikli halini ve Balkanlı oluşunu görüp bunu adam gibi adam sandılar

O ideaya uyuşmadığı için bu hainlik, sorunu Erden ağabeyde arıyorlar
Rashica iyi bir denge oyuncusuydu gitmesi kötü oldu ama o kadar yav. Bunun için Arap piyasası ortadayken icardiyi getiren adama bir şey demem. Ben Zaniolonun gidişine daha çok üzüldüm misal icardi zaha zaniolo izlemek nasip olmadı.

Haldun üstunel'e de zamanında öyle diyorlardı!

Galatasaray erden timur sayesinde tanınmadı buralara gelmedi. Yönetim kongre kararı alsın gelen yeni yönetimlerde onlarca onun gibi adam gelir.
Haldun üstünel ile erden timurun alakası nerede tam olarak? Birisi sadece bir dönem yönetimde çalışmış transfer işlerinde olan bir yönetici, Erden timur ise aktif olarak rahat bir 6-7 yıldır kulübe maddi manevi destek veren şu 1.5 yıldır da yönetimde futbol a takımı başındaki isim.

Haldun üstunel'e de zamanında öyle diyorlardı!

Galatasaray erden timur sayesinde tanınmadı buralara gelmedi. Yönetim kongre kararı alsın gelen yeni yönetimlerde onlarca onun gibi adam gelir.
Haldun Üstünel cebinden para verip yapmadı GS'nin parasıyla yaptı o işleri.

Boş laf seninki. Genel Kurul klasik muhalefet demagojisi. Tarihte üç beş tane daha böyle adam var, Selahattin Beyazıt var örneğin aklıma gelen. Erden Timur gibisi yüz yılda bir gelir

Rakipler kontra atak yapmis, Fred & Rashica'yi almis. Bakalim son gülen kim olacak.. :)

Rashica futbolcu değil diyen hiçbir futbol cahilini muhattap almıyorum.. Başlangıçta güzel götürdüğünüz herşeyi batırdınız..5 milyona Rashica'yı menemenspora kaptırarak heriflerin açığını kapattırdın.. 8 taksitle bonservisini alınan Fred'in Fener'e gitmesine müsade etmeyecektin.. Bu iki adamı alsan bu takım 2-3 sene rakiplerin fişini çekerdi...

çok acaip milletiz yeminle , bu adama da laf edilmez artık ya... ne fred miş, ne rasicaymış..

Tutturmuşsunuz bir yıldız aşkı

Camianın güya itidalli objektif yorumcuları (Emre Özcan, Sinan Yılmaz vs.) ve o akımın buradaki aklı başındaki temsilcileri (Emre Bari vs.) herifi yıldız aşkına kapılmış olmakla suçluyor

Arkadaşlar Rashica bize gelmek istese Rashica'yı alırdık, istediğimiz çok belli zaten hoca defaatle yineledi Erden Timur taa transfer sezonunun başında ismini andı kadroyu korumak istediğimizi söyledi. Kadro da Rashica haricinde korundu zaten

Herif takıma yaşlı yıldızları doldurmadı ki, yahut bir transfer yapılacağı zaman genç oyuncu yerine bitik yıldız isim tercih etmedi ki

bir düzeltme yapayım

ben erden beyi tek başına bir şeyle eleştirmiyorum

hocaya laf atılıyor bu konuda takımı bozdu diye ben de diyorum ki takım bozulduysa sadece hocaya fatura çıkmaz o zaman yönetime de laf söylemek gerekir diyorum

herkesin aksine benim takıma hala inancım tam

mesela orta gecikti yazan herkese iyisi için gecikmiştir diyorum

ama haziran ayında icardi rashica 8 ve 10 gerekiyor diyorduk bir anda zaha tete halil kerem bulduk

burada korkutan bir şey de yok diyemem çünkü birçok büyük takım bu alırı kibirli be gösterişli tavırda dolayı başarısını sürdürülebilir kılamadı geçmişte

benimkisi öyle olmayalım uyarısı

Bu adama laf etmek yasaklanmalı

GSC yönetimini göreve davet ediyorum
niye ???

Allah mı bu adam.
bu forumda UEFA ve Süper Kupa şampiyonluklarının mimarlarını bile yeri geldi yerden yere vurduk.
bunlar kim ki haklarında konuşmak yasaklanacak.
Galatasaray çıkarları doğrultusunda düşüncelerim neyse onu dile getiririm.
Erden miş Dursun muş çokta önemsemem.

Fredden sonra Rashica transferide haneye eksi yazmıştır, ama şimdilik artıları daha fazla.

aziz yıldırımvari gereksiz işlere girdi transfer çalımı yıldız falan başına iş aldı efendi efendi akıllı hamlelerle gidiyordu eleştiriyi haketti toparlamakta kendisine kalıyor yine akıllı hamlelerini bekliyoruz

Geleceğin Galatasaray Başkanı Sn. Erden Timur beyefendilerin hafta ortasını kutlar, sıhhat ve muvaffakiyet dilerim.

:sarıkalp::kırmızıkalp:

Önünde gedson örneği varken ,rashica tranferinde pimi çekilmiş bombayı eline almak, yönetim zaafiyetidir.

Her attığı gol her asissti , galatasaray tarafında rahatsızlık yaratacaktır. Rotasyonda 10 tane barış ederdi, yerine göre sol kanadıda yedeklerdi, yerine göre 10 numarayı da yedeklerdi.

Hoca istiyordu, taraftar seviyordu.
Ama en önemlisi sağ kanatda sağ ayaklı çizgiye inip orta kesen bir oyuncuyu savaşçıyı kaybettik, çok arayacağız çok. Şampiyonluk yarışında Fener rakibimizde BJK neyimiz ? Neden güçlenmelerine müsade ettik.

Ben hocanında bu transfer tutumundan memnun olduğunu düşünmüyorum.
Onda da suçlu okan oldu hocam bazı yorumlarda

Geri
Üst Alt