Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.992
- 39.352
- 3.993
artık konuşması gerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamların kafasında bir Rashica ideası var renktaşRashica bilmiyor mu zaniolonun gittiğini ve kanatta isim boşaldığını kendisine geleceğimizi 2 gün bekleseymiş. Desen çok daha özet olurdu.
Saysana oncekileriErden gibi 50 tane adam çıkar Galatasaray 'in içinden.
Haldun üstunel'e de zamanında öyle diyorlardı!PUHAHAHAH
Saysana 21. yüzyıldan Erden gibi adamları
Ben söyleyeyim 0 adet var.
Rashica iyi bir denge oyuncusuydu gitmesi kötü oldu ama o kadar yav. Bunun için Arap piyasası ortadayken icardiyi getiren adama bir şey demem. Ben Zaniolonun gidişine daha çok üzüldüm misal icardi zaha zaniolo izlemek nasip olmadı.Bu adamların kafasında bir Rashica ideası var renktaş
Sahadaki vasat ama çalışkan, beceriksiz denemeyecek kadar becerikli halini ve Balkanlı oluşunu görüp bunu adam gibi adam sandılar
O ideaya uyuşmadığı için bu hainlik, sorunu Erden ağabeyde arıyorlar
Haldun üstünel ile erden timurun alakası nerede tam olarak? Birisi sadece bir dönem yönetimde çalışmış transfer işlerinde olan bir yönetici, Erden timur ise aktif olarak rahat bir 6-7 yıldır kulübe maddi manevi destek veren şu 1.5 yıldır da yönetimde futbol a takımı başındaki isim.Haldun üstunel'e de zamanında öyle diyorlardı!
Galatasaray erden timur sayesinde tanınmadı buralara gelmedi. Yönetim kongre kararı alsın gelen yeni yönetimlerde onlarca onun gibi adam gelir.
Haldun Üstünel cebinden para verip yapmadı GS'nin parasıyla yaptı o işleri.Haldun üstunel'e de zamanında öyle diyorlardı!
Galatasaray erden timur sayesinde tanınmadı buralara gelmedi. Yönetim kongre kararı alsın gelen yeni yönetimlerde onlarca onun gibi adam gelir.
Tutturmuşsunuz bir yıldız aşkı
Camianın güya itidalli objektif yorumcuları (Emre Özcan, Sinan Yılmaz vs.) ve o akımın buradaki aklı başındaki temsilcileri (Emre Bari vs.) herifi yıldız aşkına kapılmış olmakla suçluyor
Arkadaşlar Rashica bize gelmek istese Rashica'yı alırdık, istediğimiz çok belli zaten hoca defaatle yineledi Erden Timur taa transfer sezonunun başında ismini andı kadroyu korumak istediğimizi söyledi. Kadro da Rashica haricinde korundu zaten
Herif takıma yaşlı yıldızları doldurmadı ki, yahut bir transfer yapılacağı zaman genç oyuncu yerine bitik yıldız isim tercih etmedi ki
niye ???Bu adama laf etmek yasaklanmalı
GSC yönetimini göreve davet ediyorum

Onda da suçlu okan oldu hocam bazı yorumlardaÖnünde gedson örneği varken ,rashica tranferinde pimi çekilmiş bombayı eline almak, yönetim zaafiyetidir.
Her attığı gol her asissti , galatasaray tarafında rahatsızlık yaratacaktır. Rotasyonda 10 tane barış ederdi, yerine göre sol kanadıda yedeklerdi, yerine göre 10 numarayı da yedeklerdi.
Hoca istiyordu, taraftar seviyordu.
Ama en önemlisi sağ kanatda sağ ayaklı çizgiye inip orta kesen bir oyuncuyu savaşçıyı kaybettik, çok arayacağız çok. Şampiyonluk yarışında Fener rakibimizde BJK neyimiz ? Neden güçlenmelerine müsade ettik.
Ben hocanında bu transfer tutumundan memnun olduğunu düşünmüyorum.
10 m€'a Icardi'yi transfer etti diye neredeyse tapılan adam şimdi başarısız muamelesi görülüyorsa evet doğru yerdesiniz burası vefasız ve unutkanların yeri GS forumu