Erden Timur

Goreve geleli 1 ay olmadan,yurdum bos beles tiplerinin hedefi oldu bile.Tamam sizsiniz.

FYS0RL3XoAI9Non

Kendisinden beklentim bugün istifasını vermesi, sponsorluklarını da çekmesi ve işine bakması. Umarım en kısa sürede bu hamleyi yapar.

Hiç bir iş adamı yardım etmiyor diyenler de bundan sonra kına yakar.

Galatasaray'ın çok yüksek gelirleri falan olduğunu sanıp 2-3 milyon euroya para değil muamelesi yapanlar da çıkartır verirler o paraları oturdukları klavyenin üzerinden.

Bu Norveçli elemanın istatistiklerine baktım adamın puan ortalaması iyi, AZ Alkmaar’da sürekli oynamış, istikrarlı bir oyuncuya benziyor. Bu kadar yaygara neden anlamıyorum. Galatasaray’ın gelirlerine oranla kadrosunu 3-4 milyon Euro’luk oyuncularla doldurma şansı yok. Bir bilemedin maksimum iki tane o tip oyuncu alabilirsin. Bu nedenle basında çıkan isimler indirime gitmediyse o oyuncular olmamıştır ve üçüncü/dördüncü vs seçenek olan bu adama yönelmişlerdir.

Üstelik bu oyuncuyu çok sert eleştirenler adamı canlı izledi mi merak ediyorum.

Timur’un asıl en büyük sınavı takımı ileri taşıyacak, adam eksiltecek, kanatlara ve hücum oyuncularına pozisyon yaratacak golcü ve asistçi bir 10 numara VE benzer özelliklerde bir kanat oyuncusu almak olacak. Sadece Yunus ve Kerem’e güvenip sezona girersek çok sıkıntı çekeriz.

Galatasaray’ın şu anki kadrosuyla gol sıkıntısı çekeceğini düşünüyorum. O iki transfer çok önemli.

Bir de yedek Türk forvet alınabilinirse, kadro Avrupa’da olmadığımız, gelirlerimizin bu kadar düşük olduğu bu yılda çok ideal olacak gibi görünüyor.

Timur’u pek tanımıyorum ama eleştiri için önce kuracağı takımın performansını görmeyi beklemeliyiz diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt