Erden Timur

Kraldan çok kralcılık yapmayın. Komple sezonu elimizden alacak hamle olacaktı bu saçma transfer. Kendisine sorsak o bile hata yaptım der.

Bu transfer dönemi ancak Galatasaray'a gönül vermiş teknik ekip ile atlatılabilirdi, öyle de oldu. Yönetim ve teknik ekip hiçbir şekilde birbirini suçlayıcı konuşmadı. Herkes güven mesajı verdi. Bu çok değerli bir durum. Böyle ortamlardan başarı çıkar, birbirinin kuyusunu kazanların ve hatasını başkasına yükleyenlerin olduğu yerden başarı çıkmaz.

Özellike o 2 kaşmeri kuluple sıkı fıkı yapma artık başkan.
Kim yapıyorsa da ( Metin Ö. ) vs sinyal çak kimse yıkalım.

-ANK
-NEVZHORSE

En iyisini almaya çalıştığına eminim bizim gibi seviyor takimi .
Eleştirmeden önce bekleyelim .
Birde keşke öğrenebilsek hangi oyuncuları hoca istiyordu geçmişte Yusuf,seferovic,adekuphe,Sergio gibi

Kimse Galatasaray'dan büyük değildir!

Gitmek isteyen gitsin!

Hocam Galatasaray lise binası değil, Galatasaray'ı da Galatasaray yapan bu duruşu sağlayan insanlar. Temsil yeteneği iyi adamları harcarsak Belmas gibiler Galatasaray olur. Pisliğin içinde debelenir dururuz o zaman.

Aksiyona, hesap sormaya amenna ama vefasızlık yaparsak da sonumuz iyi olmaz.

Şu iyi bir profesyonel yönetici geyiğine de bayılıyorum. Aidiyet duygusu olmadan bizim gibi düşük bütçeli yüksek beklentili takımlarda başarılı olma ihtimali yok bence. f/p kovalamak kaderimizde var, ona yapacak pek bir şey yok.

Şu süreçte ne olacaktı pro yabancı futbol yöneticimiz olsaydı? Yönetimden, Hocadan bağımsız hareket edip ya senin önce orta saha alman lazım ne Icardisi, ne Zahası, ne Tetesi falan mı çekecekti?

Gözbebiğimiz Erden Timur'u bir hatayla sildirmem herkes ayağını denk alsın. Adam size kulak vermiş hatasından dönmüş işte uzatmayın.

Bu arada Sayın başkanım, gece bitimine kadar dinamik 8 noyu getirmezsen karşı safa geçeceğimi de belirteyim.

Senin s.. sağolsun yine de. Demek ki tek kişi tüm sorumluluğu almamalı adam da yoruldu, yeri geldi her seyi cebinden karşıladı. Ne olursa olsun razıyız ama dün de büyük hata yapıldığı gerçeğini değiştirmez.

Eleştiri ise eleştiri 10 gündür demediğim kalmadı.
Ama niyetinden ve fedakarlıklarından en ufak şüphem yok.
Yalnız kaldı , yalnız kalmakta ve bırakılmakta kendi hatalarıda var.
Liseliler ve yönetim içinde artniyetli veya iş bilmezler kuyusunu kazıyor iş yükünü artırıyor.
Bundan sonra yapacağı hatalarda da sonuna kadar eleştirmeye devam edeceğim ancak ite köpeğe yem etmeyelim. Galatasarayın geleceğinden çok kendilerini düşünen sözde Galatasaraylı yönetici ve liselileride sevindirmeyelim.

Özetle - Eleştirilere devam ama bizim çok önemli bir değerimiz olduğunu unutmamamız lazım arkadaşlar.
Beraber ''geliştirerek ve gelişerek'' yapacak çok işimiz var Sn. Erden başkan.

Bize Erden Timur gibi cebinden verenler dsgil Comolli gibi herifler lazim 20-30m euro carpip gitsin.
Bize Arap kulüplerine tokatlanan Abdürrahimler müstehak. Adam ölüye 20 milyon basan kulübe 3 milyona 6 taksit oyuncu verip parasını alamadı. Geçmişini bu kadar çabuk unutan bir millete herşey müstahak.

istifası istenmeden, küstürülmeden elbette eleştirilebilir. eleştirilecek bir transfer dönemi yaşanıyor çünkü. aylardır orta saha deniliyor, sükseli orta saha getireceğiz diye açıklama yapılıyorsa taraftar yangın yapar. ben kendisini takdir ediyorum. elini taşın altına koyup 13. takıma şampiyon olacak kadroyu sağladı ama yanlışta yanlıştır. plansızlık, sadece isim peşinde koşmak gibi. umarım transfer dönemi bitmeden iyi bir orta saha alınır. yoksa icardi de alsan, zaha da alsan kötü bir transfer dönemi olmuş olacak.

En azından eleştirilere karşı ben bildim demeyip doğrusunu yapan bir yönetici olduğu için bir kez daha tebrik ediyorum.

Geri
Üst Alt