Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Ağabeyyyy 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum ama öyle bir yönetim resmi çiziliyorki her yolda Erden Timur öne çıkarılıyor (sonraki başkan muhabbetinden beri yönetim=erden timur oldu herkesin gözünde)İyi bir profesyonel bulup bazı iş yüklerini salman lazım tek başına olacak işler değil
Avatar totemi sonunda tuttu tebrikler rtaş.Hatalı diye istifa demek fazlasıyla yanlış bir sürüde doğrusu var en basitinden taraftarın sevgilisi icardiyi bu adam getirdi.
Felix gelmedi ama dombele oldu gibi Felix'i gelsin diye koymuştum. O gelmeyince dombeleyi istemediğim için oda gelmesin diyerek koydum aslındaAvatar totemi sonunda tuttu tebrikler rtaş.
istifa etmek isterse etsin yav, ikinci yüz yılında olan bir kulüpten bahsediyoruz bir kendinize gelin Galatasaray bugüne kadar nasıl var olduysa bundan sonra da olmaya devam edecek.
Hocam Galatasaray lise binası değil, Galatasaray'ı da Galatasaray yapan bu duruşu sağlayan insanlar. Temsil yeteneği iyi adamları harcarsak Belmas gibiler Galatasaray olur. Pisliğin içinde debelenir dururuz o zaman.
Aksiyona, hesap sormaya amenna ama vefasızlık yaparsak da sonumuz iyi olmaz.
3 ay uyku uyumadan transfer kovalıyor ise iş planı ve organizasyonda bir sakatlık var.Başarısız olanı affetmezmiş camia hadi ya.
Gönderin bakalım yerine kimi getireceksiniz.
Neymiş itibar peşindeymiş her ülkeye iş yapan şirketi 1 milyar dolar serveti olan adam 3 ay uyku uyumadan transfer kovalayıp tek transferle ekrana çıkmadan mı itibar kazanacak.
Size çok fazla bu adam da neyse.
Olacaktır.Kendisinin bir sonraki seçimde aday olacağını veya yeni yönetimde bulunacağını düşünmüyorum bu arada.
Yapılan yorumları görüyordur. Kantarın topuzunu kaçırmamak lazım.Olacaktır.
Adam GS için görevden kaçacak - kafamı dinleyeyim diyecek bir profil değil. Taraftar gibi yönetici.
adam şirketini rayına oturtmuştur - şirketini düşünen adam bu kadar aktif yöneticiliğe girmez kanımca.Yapılan yorumları görüyordur. Kantarın topuzunu kaçırmamak lazım.
Bir de adam milyar dolarlık iş yapan birisi. Şirketiyle de ilgilenmek isteyecektir.