Erden Timur

Reis sağ gösterip sol vurdu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi bir profesyonel bulup bazı iş yüklerini salman lazım tek başına olacak işler değil
Katılıyorum ama öyle bir yönetim resmi çiziliyorki her yolda Erden Timur öne çıkarılıyor (sonraki başkan muhabbetinden beri yönetim=erden timur oldu herkesin gözünde)

onlarca adam var - Dursun Özbek çıkıp korumalı , yükünü azaltmalı.

dünkü tiyatro hoş değildi kimse çocuk değil. son gün ndombeleye razı etti bizi. Taraftar da ben iptal ettirdim kafasında vecinoyu.

Başarısız olanı affetmezmiş camia hadi ya.

Gönderin bakalım yerine kimi getireceksiniz.

Neymiş itibar peşindeymiş her ülkeye iş yapan şirketi 1 milyar dolar serveti olan adam 3 ay uyku uyumadan transfer kovalayıp tek transferle ekrana çıkmadan mı itibar kazanacak.

Size çok fazla bu adam da neyse.

Hatalı diye istifa demek fazlasıyla yanlış bir sürüde doğrusu var en basitinden taraftarın sevgilisi icardiyi bu adam getirdi.

Itibar pesinde yazmadım, itibar kelimesini ben kullandigim icin altını çizeyim, ister istemez, Galatasaray markası ile yan yana geldiğin zaman itibarin, taninirligin artıyor bu lafta kötü bir durum da yok kötü bir niyette yok.

Ben mesela Galatasaray öncesi Erden Timur diye birini tanımıyordum, elimde veri olmasa bile is yaptıgı sektör disinda Galatasaray öncesi çok fazla tanindigini düşünmüyorum.

Ayrıca ben bu adamın kolay kolay küseceğini de sanmıyorum, eleştirileri anlayabilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum.
Muhtemelen burada bazılarınızın dert ettiği kadar dert etmiyordur eleştirileri.

Son düzenleme:
Kendisinin bir sonraki seçimde aday olacağını veya yeni yönetimde bulunacağını düşünmüyorum bu arada.

istifa etmek isterse etsin yav, ikinci yüz yılında olan bir kulüpten bahsediyoruz bir kendinize gelin Galatasaray bugüne kadar nasıl var olduysa bundan sonra da olmaya devam edecek.

Hocam Galatasaray lise binası değil, Galatasaray'ı da Galatasaray yapan bu duruşu sağlayan insanlar. Temsil yeteneği iyi adamları harcarsak Belmas gibiler Galatasaray olur. Pisliğin içinde debelenir dururuz o zaman.

Aksiyona, hesap sormaya amenna ama vefasızlık yaparsak da sonumuz iyi olmaz.

Hesap sorulduğu için giderse beter oluruz şeklinde mesaj atılmasın o zaman. Hesap tabi ki sorulacak. Yanlışların dile getirilmesi vefasızlık gibi lanse edilmeye çalışılıyor. Bu son derece sakat bir yaklaşım. Temsil yeteneğinden kastın para ise parası olan çok insan var. Daha önemli olan, iş planı ve vizyon. Evet, geçmişte yaşanan faciaları bir daha görmek istemeyiz. Bunun için herkes gayret göstermelidir.

Başarısız olanı affetmezmiş camia hadi ya.

Gönderin bakalım yerine kimi getireceksiniz.

Neymiş itibar peşindeymiş her ülkeye iş yapan şirketi 1 milyar dolar serveti olan adam 3 ay uyku uyumadan transfer kovalayıp tek transferle ekrana çıkmadan mı itibar kazanacak.

Size çok fazla bu adam da neyse.
3 ay uyku uyumadan transfer kovalıyor ise iş planı ve organizasyonda bir sakatlık var.

Olacaktır.

Adam GS için görevden kaçacak - kafamı dinleyeyim diyecek bir profil değil. Taraftar gibi yönetici.
Yapılan yorumları görüyordur. Kantarın topuzunu kaçırmamak lazım.
Bir de adam milyar dolarlık iş yapan birisi. Şirketiyle de ilgilenmek isteyecektir.

Yapılan yorumları görüyordur. Kantarın topuzunu kaçırmamak lazım.
Bir de adam milyar dolarlık iş yapan birisi. Şirketiyle de ilgilenmek isteyecektir.
adam şirketini rayına oturtmuştur - şirketini düşünen adam bu kadar aktif yöneticiliğe girmez kanımca.

dediğine katılıyorum ama bizim taraftarımızın profili o kadar düştüki sosyal medya yüzünden... ya 0dayız dünya bitti...ya da 100deyiz kralı gelsin modu..

ayarımız yok - ligde gol yemedik - mağlubiyet yok sezonda oyun üzerinden eliştiriyi geçip yönetimi (erden timur'u daha doğrusu) liğme liğme edecek tavır vardı dün geniş bir kitlede...allahtan biraz yumuşak space konuşmaları dinledi insanlarda hedefin tamamen etkileşimci boş gazeteciyim diye takılanların olduğu konusunda ortak gibi olduk nihayet.

dün geceye krizle girip , yönetim -taraftar ilişkisi daha güçlü çıkmış olabiiriz şaka maka.

tebrikler baskanım

yeri geldi sevindik, yeri geldi kızdık, geçen dönem olduğu gibi taraftar olarak anlayamadığımız kısımlar oldu ama

vecino işi ne kadar gerçekti bilinmez, o işten dönüldüğü ve daha doğru işler yapıldığı için minnettarım

Bizden bonuslarla 7-8 milyon euro isteyen S.Ramos Sevilla'ya 1.5 milyona imza atmış. Transfer meselesini FM 2008 oynar gibi zanneden arkadaşlarımız için aslında çok şey ifade etmesi lazım. Bütçemiz kısıtlı, Türkiye ligindeyiz, ülkemizi de orta doğu olarak gören insan çok. İnsaflı davranmakta fayda var.

Geri
Üst Alt