Erden Timur

erden timur da hata yaptığında tabii ki eleştirilmeli hatta yaz başından beri en çok eleştirenlerden biri benim planlamadır vs

ama kendisi gibi değeri çok zor buluruz, ders çıkardığını da düşünüyorum açıkçası.

umarım bundan sonra transfer konusunda son kararı teknik heyetle ortak alır, biraz daha geleceği olan adamlara yöneliriz isimden ziyade.

erden timur da hata yaptığında tabii ki eleştirilmeli hatta yaz başından beri en çok eleştirenlerden biri benim planlamadır vs

ama kendisi gibi değeri çok zor buluruz, ders çıkardığını da düşünüyorum açıkçası.

umarım bundan sonra transfer konusunda son kararı teknik heyetle ortak alır, biraz daha geleceği olan adamlara yöneliriz isimden ziyade.
Bu mevzu önemli. Bunu ben de söyledim nöbette. Mesela Okan Hoca orta sahaya nasıl biri istediğini elli kere söyledi. Vecino'ya onay verme ihtimali var mı sence?

Risk almasının doğruluğu-yanlışlığı değil mevzu. Hatta mevzu risk alması filan değil. Bu işin son günlere kalacağına herkes kendisini hazırlamıştı zaten. En en en kötü senaryoda bile ortalama üstü birini alır yolumuza devam ederiz diyip son 24 saat kala bile insanlar ET'ye güvendiler. Ama sen son 24 saat kala eldeki yedek Miçö kadar bile oynayamayacağı yüzde 99 belli olan bir adama o kontratı verirsen insanların yangın yapması kadar doğal bir şey olamaz. Dün o hamle sezonu çöpe atacağı gibi, 11 milyon euro'yu da sokağa atıyordu az daha. Ne diyecek insanlar, çok iyi hamle tebrik ederiz filan mı.
Vecino işi yalnızca spekülatif gözümde

Yerine Hamamcıoğlu gelse küfür kıyamet olurdu burada. Evet daha önce buyuk isimler geldi ilk değil bu gelenler ve başarıda geldi. Ne bu adamın mesela hatası son dakikayı beklemesi ve Ndombelenin gelmesi mi? Plansızlık var dediğiniz ne mesela? Sınırlı kaynağı olan bir kulupte iyi işler yapıyor gayet. Burada ilahlaştıran yok adamı takdir var.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

AA ve kasa kolaylığı ha

Telles’in bonusu gelince kulübe parasını almaya koşan adam Abdürrahim. Arada 1 milyar lira gibi bir fark var.

Bunu da diğerleri gibi euronun 2-3 olduğu değil 30 olduğu dönemde yaptı, tüm Avrupa basınında en çok reklamı yapılan kulüp olduk bu yaz.

Galatasaray’ı başarıya ulaştıran eleştiri kültürüdür olayı da baştan başa iyi örnekler üzerinden söylenen bir argüman.

Galatasaray’ın son 30 senesindeki başarıların yarısı FT zaten. Onu gönderip bunu getirmekten ziyade.

Gidenin de çoğu zaman yeri dolmamıştır.

Saygı çerçevesinde sabaha kadar eleştirilebilir, erdemli insandan beklenen de yapılan yanlışlardan ders alıp daha güçlü dönmektir ama o eleştirinin de bir sınırı var, bir süredirıj

Ben Erden Timur nazarında bunlara herhangi bir laf etmedim zaten, yazdığım mesaj ile alakasını bu yüzden anlamadım.

AA hakkında yazdıklarım da övgü değildi, gördüğüm belki de en kötü yöneticilerden biri benim nazarımda ve bunu deliler gibi övüldüğü dönem de bir çok arkadaşımla sohbet ederken dile getirdim.

Kasa kolaylığı cümlesi de rica edersem tekrar okursan kesin bir dil içermiyor, söylenir dururdu yazdım çünkü bu bir çok kez dile getirildi diye hatırlıyorum.
Doğruluğunu kanıtlamam mümkün olmadığı için de cümlemi öyle yazdım.

Erden Timur konusunda bazılarınızın neden bu kadar bilendiğini anlamıyorum.
Şöyle baktığım zaman belki istifa veya daha ağır konuşan kitle eleştirenlerin yüzde beşi falandır.
Onun dışında eleştiriler bence çok da sorunlu değil, genelde bu sezon izlenilen transfer politikası ile alakalı yaşanan hayalkırıklığı dile getiriliyor.
Yanlış hatırlamıyorsam senin de bir mesajını hatırlıyorum transfer politikası ile ilgili ve içeriği de çok yumuşak tonda değildi diye hatırımda kaldı.

Dün gece bu eleştirilerin dozu biraz kaçtı evet ama burada yönetim şapkayı önüne koyması lazım, en önemli takviye o kadar çok uzadı ve beklenti o kadar yükseltildi ki ben kızanları anlayabiliyorum.

Biraz önce itibar kelamı, şimdi AA ile ilgili yazdığım mesajdan alıntı, eğer Erden tü kaka gitsin resmi oluştuysa bu yanlış.
Transfer politikasını hatalı buluyorum, tamamı ile değil, geneli ile, iletişim hususunda da zaafiyet olduğunu düşünüyorum ama şu an için tü kaka git denecek bir durum yok benim nazarımda.
Bu kadarını dile getirmekte de sorun yoktur diye düşünüyorum.

Ek not olarak şunu da kabul etmiyorum, “buyrun siz verin o destekleri”.
Ben zengin biri değilim, kendi imkanlarım dahilinde Galatasaraya desteğimi veriyorum.
Erden beyin imkanları çok daha fazla.

Ben Erden Timur nazarında bunlara herhangi bir laf etmedim zaten, yazdığım mesaj ile alakasını bu yüzden anlamadım.

AA hakkında yazdıklarım da övgü değildi, gördüğüm belki de en kötü yöneticilerden biri benim nazarımda ve bunu deliler gibi övüldüğü dönem de bir çok arkadaşımla sohbet ederken dile getirdim.

Kasa kolaylığı cümlesi de rica edersem tekrar okursan kesin bir dil içermiyor, söylenir dururdu yazdım çünkü bu bir çok kez dile getirildi diye hatırlıyorum.
Doğruluğunu kanıtlamam mümkün olmadığı için de cümlemi öyle yazdım.

Erden Timur konusunda bazılarınızın neden bu kadar bilendiğini anlamıyorum.
Şöyle baktığım zaman belki istifa veya daha ağır konuşan kitle eleştirenlerin yüzde beşi falandır.
Onun dışında eleştiriler bence çok da sorunlu değil, genelde bu sezon izlenilen transfer politikası ile alakalı yaşanan hayalkırıklığı dile getiriliyor.
Yanlış hatırlamıyorsam senin de bir mesajını hatırlıyorum transfer politikası ile ilgili ve içeriği de çok yumuşak tonda değildi diye hatırımda kaldı.

Dün gece bu eleştirilerin dozu biraz kaçtı evet ama burada yönetim şapkayı önüne koyması lazım, en önemli takviye o kadar çok uzadı ve beklenti o kadar yükseltildi ki ben kızanları anlayabiliyorum.

Biraz önce itibar kelamı, şimdi AA ile ilgili yazdığım mesajdan alıntı, eğer Erden tü kaka gitsin resmi oluştuysa bu yanlış.
Transfer politikasını hatalı buluyorum, tamamı ile değil, geneli ile, iletişim hususunda da zaafiyet olduğunu düşünüyorum ama şu an için tü kaka git denecek bir durum yok benim nazarımda.
Bu kadarını dile getirmekte de sorun yoktur diye düşünüyorum.
Mesaj sana değildi direkt, bir bölümünü genel konuştum. İlk kısım için AA’nın hibe seviyesinde bir katkısı olmadı. Sadece Falcao ve Diagne’den zaten 50 m euro civarı kaybımız oldu. İyi adamdı ama iyi yönetici değildi.

Diğer konularda tepkilerin aklı selim eleştirilere değil daha ötesine olduğunu düşünüyorum, en azından benim için böyle.

Bence kendiside epey şaşırmıştır olanlara. Açıklama yapmasını bekliyorum Erden Bey'e mesafeleyim şuan.

Mesaj sana değildi direkt, bir bölümünü genel konuştum. İlk kısım için AA’nın hibe seviyesinde bir katkısı olmadı. Sadece Falcao ve Diagne’den zaten 50 m euro civarı kaybımız oldu. İyi adamdı ama iyi yönetici değildi.

Diğer konularda tepkilerin aklı selim eleştirilere değil daha ötesine olduğunu düşünüyorum, en azından benim için böyle.

Bence şu an için tepkilerin dozu normal, doğru mu, değil ama işte ne yazık ki yönetim tarafında oluşan iletişim zaafı ile beklentilerin dozajının önünün alınmaması buna sebep oldu diye düşünüyorum.

Bir kaç güne sular durulur zaten, takımın oyunu da düzelir sonuçlar da kötü olmazsa yaşandı geçti ile kalır.

Şu an için oyun düzelir mi emin değilim ama, çünkü benim nazarımda binanın daireleri güzel ama temeli (orta saha) hala soru işareti.

Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Bizden bonuslarla 7-8 milyon euro isteyen S.Ramos Sevilla'ya 1.5 milyona imza atmış. Transfer meselesini FM 2008 oynar gibi zanneden arkadaşlarımız için aslında çok şey ifade etmesi lazım. Bütçemiz kısıtlı, Türkiye ligindeyiz, ülkemizi de orta doğu olarak gören insan çok. İnsaflı davranmakta fayda var.
Ramos'un ...

Geri
Üst Alt