AA ve kasa kolaylığı ha
Telles’in bonusu gelince kulübe parasını almaya koşan adam Abdürrahim. Arada 1 milyar lira gibi bir fark var.
Bunu da diğerleri gibi euronun 2-3 olduğu değil 30 olduğu dönemde yaptı, tüm Avrupa basınında en çok reklamı yapılan kulüp olduk bu yaz.
Galatasaray’ı başarıya ulaştıran eleştiri kültürüdür olayı da baştan başa iyi örnekler üzerinden söylenen bir argüman.
Galatasaray’ın son 30 senesindeki başarıların yarısı FT zaten. Onu gönderip bunu getirmekten ziyade.
Gidenin de çoğu zaman yeri dolmamıştır.
Saygı çerçevesinde sabaha kadar eleştirilebilir, erdemli insandan beklenen de yapılan yanlışlardan ders alıp daha güçlü dönmektir ama o eleştirinin de bir sınırı var, bir süredirıj
Ben Erden Timur nazarında bunlara herhangi bir laf etmedim zaten, yazdığım mesaj ile alakasını bu yüzden anlamadım.
AA hakkında yazdıklarım da övgü değildi, gördüğüm belki de en kötü yöneticilerden biri benim nazarımda ve bunu deliler gibi övüldüğü dönem de bir çok arkadaşımla sohbet ederken dile getirdim.
Kasa kolaylığı cümlesi de rica edersem tekrar okursan kesin bir dil içermiyor, söylenir dururdu yazdım çünkü bu bir çok kez dile getirildi diye hatırlıyorum.
Doğruluğunu kanıtlamam mümkün olmadığı için de cümlemi öyle yazdım.
Erden Timur konusunda bazılarınızın neden bu kadar bilendiğini anlamıyorum.
Şöyle baktığım zaman belki istifa veya daha ağır konuşan kitle eleştirenlerin yüzde beşi falandır.
Onun dışında eleştiriler bence çok da sorunlu değil, genelde bu sezon izlenilen transfer politikası ile alakalı yaşanan hayalkırıklığı dile getiriliyor.
Yanlış hatırlamıyorsam senin de bir mesajını hatırlıyorum transfer politikası ile ilgili ve içeriği de çok yumuşak tonda değildi diye hatırımda kaldı.
Dün gece bu eleştirilerin dozu biraz kaçtı evet ama burada yönetim şapkayı önüne koyması lazım, en önemli takviye o kadar çok uzadı ve beklenti o kadar yükseltildi ki ben kızanları anlayabiliyorum.
Biraz önce itibar kelamı, şimdi AA ile ilgili yazdığım mesajdan alıntı, eğer Erden tü kaka gitsin resmi oluştuysa bu yanlış.
Transfer politikasını hatalı buluyorum, tamamı ile değil, geneli ile, iletişim hususunda da zaafiyet olduğunu düşünüyorum ama şu an için tü kaka git denecek bir durum yok benim nazarımda.
Bu kadarını dile getirmekte de sorun yoktur diye düşünüyorum.
Ek not olarak şunu da kabul etmiyorum, “buyrun siz verin o destekleri”.
Ben zengin biri değilim, kendi imkanlarım dahilinde Galatasaraya desteğimi veriyorum.
Erden beyin imkanları çok daha fazla.