Erden Timur

Kulübün yerinde olsam "biz demiştik" diye açıklama yapardım. Hakemlerin rezil olduğu ortada. Haftalardır bağırıyoruz.

hiçbir zaman bu kadar Cimbomlu bir yönetici görmemiştim
hqdefault.jpg

açıklama istiyoruz!!!

Şu anda en az bizim kadar sövüyordur ve açıklama yapmak istiyordur ama içimizdeki İrlandalılar izin vermiyordur.

Rakip takımın başkanının gücü ile alakalı açıklama yapmak da yetersiz vb diyenler ile ona buna vasat diyenler aynı kafadan

Öyle bir fırsat vardıki elinize yüzünüze bulaştrdınız.
Hadi erden timur kibar adam daha fazlasını yapamıyor..Arkadaş bu yönetimdeki diğer vasıfsızlar ne iş yapar.Bir tane aklı başında doğruları sert bi şekilde konuşacak bir tane adam yokmu koca camiada.Ulan senelerdir bir tane yönetici çıksın be arkadaş..

Çıkacaksın basının karşısına ilk önce yayıncı kuruluşa maç sonrası Galatasaraylı yorumcu koymayacaksanız Galatasarayı yorumlamayacaksınız deyecksin.
O masaya objektif yorumcular koyulmalıdır diyeceksin.
Bu her spor kanalı için geçerlidir diyeceksin.
Federasyon başta mhk olmak üzere tüm kurullarıyla istifa etmelidir diyeceksin.
İstifa etmeden öncede barkovizyon eşliğinde şimdiye kadar bizim alehimize olan net pozisyonları gösterip bunlarında var kayıtlarını derhal açıklayın diyeceksin.

Şimdi bu yorumu yaparken GStvyi izliyorum..Ne kadar vasıfsız,konuşamayan, iş bilmez yazar yorumcu varsa bizde.
Ali naci masal anlatıyor..Hiçbirşey olmamış gibi konuşuyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt