Erden Timur

Derhal
Ahmet Ercanlar
Bülent Uslu
Turgay Demir vs gibi hayatında hiçbir şeyi başaramamış kişilere hukuki işlem başlatmalı

Çünkü sene başından beri bu tip kişiler belli algı oyunlarıyla kendisinin ticari itibarını zedelemeye uğraşıyorlar

Bu gibilerin ciğerini bilirim, sonra arka planda 50 kere özür dilerler .Ben ettim sen etme abi derler..

Daha neyi bekliyor anlamış değilim ama vardır bir bildiği.

@lemarkesport
TFF'nin altyapı projesi için şu an Belçika'da olan Erden Timur'u Galatasaraylı taraftarlar yalnız bırakmadı.

1674039476889.png

Derhal
Ahmet Ercanlar
Bülent Uslu
Turgay Demir vs gibi hayatında hiçbir şeyi başaramamış kişilere hukuki işlem başlatmalı

Çünkü sene başından beri bu tip kişiler belli algı oyunlarıyla kendisinin ticari itibarını zedelemeye uğraşıyorlar

Bu gibilerin ciğerini bilirim, sonra arka planda 50 kere özür dilerler .Ben ettim sen etme abi derler..

Daha neyi bekliyor anlamış değilim ama vardır bir bildiği.
Davalardan başlarını kaşıyacak fırsat bırakmamak gerekir bu gibi tetikçilere.

şu şubelere de bi çare bul

Bir an önce dön başkan it kopuk saldırıyor kulübe biraz ayar ver

icardiye 3 cariye yollayalım erden başkanım

Bu adamı destekler ve küstürmezse camiamız,önümüz açık. Hem maddi olarak destek oluyor hemde vizyonlu bir adam.
Kaşıkçıoğlumu neydi o herife destek veren kitle olmek suretiyle yada başka yollarla en aza inmedigi sürece bu tarz vizyoner kişiler üzerinde baskı devam edecek

Transfer görüşmelerinde olduğu için divana katılamadığından eleştiriliyor toplantıda şu an. Saygısız bile dedi bir üye. Taner Aşkın ismi sanırım.

Transfer görüşmelerinde olduğu için divana katılamadığından eleştiriliyor toplantıda şu an. Saygısız bile dedi bir üye. Taner Aşkın ismi sanırım.
Kaosla beslenen bir camiayız yeminle. Her şey güzel gidiyor, hemen olay çıksın isteniliyor.

Geri
Üst Alt