Erden Timur

Kıymetini bilir umarım bu taraftar. Böylesi zor gelir bidaha

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Canlı yayın var ama konusu açılmamış

Erden Timur: "Icardi inşallah önümüzdeki günlerde aramızda olacak."

1690468918403.png

Beyler konusu burada

Şunu açıklamak istemiyoruz bunu açıklamak istemiyoruz. Açıkla yahu herkes görsün ak göt kara göt kimmiş. Bırakın etiği metiği

Adamdaki vizyona bak. Szmanski için 9 milyon bonservis verilir ama belirli bir maaş skalasının üstüne çıkılmaz çünkü satışı zor oluyor diyor. Aga sen nasıl kazandın bu tecrübeleri helal olsun yaa..

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunu bilmek için yönetici olmaya gerek yok ki. azcık kafan çalışsa tahmin edilebilecek şeyler. illa futbolu takip etmene de gerek yok.

gerçekten çok şanslıyız her anlamda kaliteli ve uslubu olan bir adam aslında tam baskan profili

ileride baskan olursa murat baskanla birlikte yürüyeceklerdir ,fosillerde izin verirse

Erden ağabey muhteşem açıklamalar yaptı. Gereken yerlere cevaplar verildi. 21.yüzyılın ligimize gelmiş en büyük Süperstarı Mauro İcardi transferini resmen duyurdu ve kavuşacağımızı söyledi. Rashica transferinde çok olumlu konuştu ki bizim için çok değerli. Fred konusundan bahsetmedi sanırım hassas süreçteyiz bakalım
-9osk2r.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geceni gündüzüne kattın hem paranı, hem vaktini, hem enerjini ne var ne yok her şeyini klübe harcadın inşallah başkan olursun ileride seni çok sevdik.

İkiside değil. Reklamını yapıp kulübün tüm inşaat ve arsa ihalelerini bizzatihi alacak. Ayrıca sponsorluk işinden siyrilmasinida bilecek, sonra sen sağ ben selamet. Dursunla ne zaman o 'projeler' için güreş tutacak merak ediyorum.
Neler dendi... Ayıp..

Kendisine uzun bir süre muhalefet etmemeye karar verdim. İte kopuga malzeme ettirmem hiç bir Galatasarayliyi
Sonrasında akillanmis

İçimizdeki fosillerin saldırılarına karşı korunmalıdır.

Geri
Üst Alt