Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.450
- 8.790
- 1.698
İlk zamanlar çok kızıyordum ama adam gelmiş geçmiş en iyi transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Utaniyorumİlk sayfaları okusanıza![]()
Alıntıları yapacaktım da şimdi birçok kişiyi utandırmayayım dedim. Arsalara çökmek istiyor diyenden belmas v2 olur diyenlere. Campos gitti diye laf edenlere...Utaniyorum
Tek sayfaya toplarım geceGrillitsch diye bir malı almadık diye ağzına geleni söyleyenler ilk sayfaları iyi okusun, okusun da belki utanırlar.
Bu nedir yaIşıtan vol2

şüphelerim var
Transferler nerede Erden Beyefendi?
beceremiyorsan istifa da bir hizmettir.
Kol gibi sözleşmeleri sokmazsın inşallah bize
Erden Timur'un transfer pazarına girişi
ak mısın kara mı 1 hafta içinde belli olacak ağaam
İstifa da bir hizmettir
TamamHaldun çok abartılıyor.
Bana göre çok abartılıyor. Kewell ve Baros hariç transferleri tırt idi.
Arsa işleri ağzının suyunu akıttı aman diyeyim yanlış işler yapma Erdem Bey. Sana güvendik güvenimizi boşa çıkarma.
Agzi iyi laf yapan deger goruyor buna soylenenlerin aynisini ozgur istan gun denen herifin basliginda ki ilk sayfalar da benzerlerini okuyacaksiniz
İmparator Andreas'a sahip çık. Yoksa seni de çiğ çiğ yeriz. Yangın tayfanın gözü üzerinde...
şüphelerim var
Galatasaray taşınmazları üzerinden bir çıkar görmüş olabilir, oralara çöreklenebilir ya da gerçekten dürüst olabilir o zaman da Özbek ile kısa zamanda ters düşer ayrılırlar.
Gsc’nin desteklediği kişiden hayır geldiğini ne zaman gördük?
Çok net yaa bence. Amity Beach'e kan kokusunu duyup sessizce yaklaşan Jaws gibi, Florya ve Riva'daki rant kokusunu duymuş sanki. Sonuçta adam müteahhit. Umarım yaniliyoruzdur.
Bundan sonra gelecek her başarısız sonuçtan bay Erden Timur sorumludur! Dursun'u başımıza tekrar musallat ettin madem hakkını ver görevin!!
En son Burak Elmas ciddi hayal kırıklığı yarattığında bu kadar beklenti vardı.
Transferler nerede Erden Beyefendi?
beceremiyorsan istifa da bir hizmettir.
kolpacı çıktı
Erden beye saygım sonsuz kendisinden beklentilerim çok yüksekti fakat Campos'u Cenk Ergün'e değişmekte neyin nesidir?
Erden Timur gibi kurumsal bir şirket kurmuş profesyonel bir işadamından futbol şubesini en iyi profesyonellere teslim etmesini beklerdim. Lakin yegane kurtuluşumuz olan oyuncu bul - parlat - sat modelinin ehlini kovup işi karadüzene döndürdünüz. Büyük hataydı, yakışmadı.
İstifa da bir hizmettir. Burak v2 demiştik.
Hayır ama kal demediler, uzantısı Sensibleye de yol verdiler. Kimin için Cenk Ergün the gambler için.
Kırk yılın başı saplandığımız bataktan çıkmak için gerekli hamle yapılmıştı. Floryada sağlam bir jelibon rezervi bulmanın dışında keşfet-parlat-sat modelinden başka bir kurtuluş ümidimiz var mı? Yanlışsam düzelt Keramettin.
Kol gibi sözleşmeleri sokmazsın inşallah bize
Eger transfer icin baski yapmiyorsa hayal kirikligi, eger baski yapiyorsa o vakit dursun tarafindan sutlanmaya az kalmistir.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İkiside değil. Reklamını yapıp kulübün tüm inşaat ve arsa ihalelerini bizzatihi alacak. Ayrıca sponsorluk işinden siyrilmasinida bilecek, sonra sen sağ ben selamet. Dursunla ne zaman o 'projeler' için güreş tutacak merak ediyorum.
ak mısın kara mı 1 hafta içinde belli olacak ağaam
Elmas v2
2 ayda bütün kredisini yiyor bu gidisle. Basketbolda tikir tikir aliyorsun halen iyi oyuncular güzel de FUTBOLDA BIRAK CENK yapsin bildigini
Hani transferle ilgilenmeyecekti sadece Florya ve gayrimenkul işine bakacaktı Cenk ergünü pasifize etmiş bile o zaman işini doğru yapıp transferleri bir haftada bitireceksin arkadaş
Tarafların sana olan sevgisi bir anda tersine dönebilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hayal kirikligi.
Tamam da cenke güvenmiyorsa neden hala bizle calisiyor? Neden Sensible görevden alindi? Sirf Burak getirdi diye mi yol verildi bu adama?
Pedroyu Jesus 4-1-3-2 de 2. forvet olarak oynatacak diyorlar. Son yıllarda yapacağımız en iyi transferdi maliyet performans bakımından, her sene İtalyada 15 e yakın gol atmış adam, üstelik Okan hocanın 2. forveti ne kadar sevdiğini de biliyoruz. Bu kadar uygun, bu kadar istediğim transfer olmamıştı son zamanlarda, cidden çok büyük hayal kırıklığı.
Yazık gerçekten, adamdan vazgeçsek bişey değildi de gidip diğer yakada 15-20 sallarsa o koyar işte avucumuzdan kaçıyor adam
Avucunun içindeki adam gidiyor onu anlatıyorum. İtalyada son 3 sene 10 gol üstü atmış adam??????
Birinci çalımı yedin hayırlı olsun Timur Bey
Sportif A.S. gomlegi cok buyuk geldi.
Iş bitırmeyici
Konya'dan abdülkerimi almaya benzemez her transfer.
Zaten 10 gün kaldı 2. kampa. Sabırla beklemeye devam.Büyük takımda futbolu yönetiyorsan 1 tane doğru hamle ile olmaz birçok doğru iş yapman gerekiyor başarı için, özellikle 13. olduğun sezon sonrası.
Erden bey mali katkı sağlıyor diye futbolu ona teslim etmek zorunda değiliz
cok populerken bu adama salladıgım bir postum vardı. ilerde ben demistim demek icin bol bol kullanırım diyordum ama postu bulamıyorum.
madem cenk ergünü transfere bulaştırmıyor o zaman basketteki gibi profesyonel isimlerden bir ekip kursun. tek başına baş edebileceği bir konu değil transfer ve kadro mühendisliği, çok zor işler.
Sanki biraz...
Ekli dosyayı görüntüle 168212
şu anda taraftarın pek toz kondurmadığı birisi
aysal ile haldun üstünel arası bir ilgi görüyor
belli ki medyada da birkaç kişiyle arayı yapmış
sponsorluk vb konularda yaptıkları şüphesiz övülmesi de gerekiyor sonuçta marifet iltifata tabidir
anladığım kadarıyla alım satımlarda da sorumlu kendisi
marcaonu neredeyse kelepir fiyata verilmesinde de yanlış bilmiyorsam süreci yürüten kendisi
basın toplantısında yaptığı 20 milyon eurolar gerçekçi değil çıkışını asla unutmayacağım
bugüne kadar 1 tane dairesi için o para etmez demiş midir merak ediyorum
İlk icraatı özelinde söylüyorum ggalatasarayı minimum 5 milyon euro zarara uğratmış görünüyor
transferleri sızdırmaya devam erdo
Bay Erden'e futbol şube 3 beden büyük geldi!! İnş baskı yönetimi iyidir kendisinin yoksa işi zor!
Dubois Oliveira ve Seferovic gibi başarılı hamleler sonrası Grillitsch faciası yakışmadı Erden Timur.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 ortasaha vardı bizim başkan. Ne oldu o iş?
Lig baslamadan eksik olan bölgeleri bir tamamlasak nasil olur? Insaat yapmaya benzemiyor heralde bu isler? Acaba herkes kendi bildigi isi yapsa daha iyi olmazmi?
İnşaat yaparken temelsiz mi başlıyorsun bu takımda orta saha yok hala orta saha almadınız.
Yallah baskete
İstifa da bir hizmettir
Orta saha işini çözelim beyefendi.
Efsanelikten kestanelike cok cabuk bir vaziyet ile gidiyor. Hi girmiyecekti bu islere, giriyorsanda adam gibi bir sportif direktör getireceklerdi. Sensible kalabilirdi misal.
OS nerde
Transfer işlerine karışmasa keşke olacak transferlerde olmuyor proje salon tesis vs diyordun onlarla ilgilen
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yakışmadı
Gırıilişi al
Hayal kırıklığı
Allahi var basketden anliyor ama futboldan birhaber
Sen transfer fln yapma aga. Girme bu işlere taraftarlığına devam et ki seni iyi bilelim
Erden Bey en az 3 orta saha diyorduk?
2 forvet gönderdik 1 tane Seferovic geldi sadece
Kaç saat ugrastin rdasBenden önce davrananlar olmuş![]()
Çok uğraşmadım işim vardı 10 sayfa okudum. Zaten sonra torreira mertens gelince herkesin yorumu değişmiş. Bakmadım sonraki sayfalara...Kaç saat ugrastin rdas
Erden başkan hakkında en ufak kötü bir sözüm yok, gururluyumBenden önce davrananlar olmuş![]()
Utanma olur mu ya? Tete transferinde GS düşmanlığı belli kişilerin haberiyle bu adama Tete transferinde şov yapmak için haberi medyaya servis etti diye eleştirenler vardı. İcardi, Zaha ve bunun gibi yıldız isimler alan ve şovun ş'sini yapmayan adama utanmadan yaptılar bu eleştiriyi.Grillitsch diye bir malı almadık diye ağzına geleni söyleyenler ilk sayfaları iyi okusun, okusun da belki utanırlar.
Aga adamı galatasarayın taşınmazlarından çıkar sağlayabilir onların üzerine çöreklenebilir demişsin. Sonrasında da topralamaya çalışmışsın. Ya da dürüst olabilir o zaman da başkanla ters düşer demişsin. Yani ya erden ya dursun namussuzluk yapacak demişsin benim anladığım.Ben sözlerimin arkasındayım. Benim sözlerimin tamamı sportif değil ekonomik başarılarla ilgili. Başarılı transfer yapması veya sportif başarılar gelmesi bu durumu değiştirmez. Günün sonunda yönetimden ayrıldığında takımın taşınmazları el değiştirmiş ve borçları kabarmış şekilde bırakılabilir.
Biz bunu çok gördük. Ne omuzlarda taşınan isimlere sövüldüğünü gördük.