Erden Timur

Malesef istifa etmeli
Kardes, seni alintiladim ama sana ozel olmayacak yazacaklarim.

Beyler, bayanlar. Ciddi soruyorjm, iyi misiniz? Bu adam takimi dipten alip sampiyon yapti. Yetmedi hedefimiz Avrupa'da kupa, hatta Sampiuonlar Ligi dedi. Ve 2 yildir, toplam 3 transfer donemidir sozunun eri bir adam gibi isini yapiyor.

Bu yaz donemi ozelinde bir tane fahis hatasini gosterin. Zaha'yi getirmis, Fener'e calim olsun diye aldi diyenler var. El insaf. Belki Zaniolo'nun gidecegi geldiginde kesindi. Bu nankorlukten ote, bana simariklik gibi geliyor. Ne cabuk unuttunuz ulan Burak Elmas'lari?

Rashica meselesinde belli ki alma niyetimiz yoktu. Zira daha ust kalite adamlar geldi. Buyuk dusunuyor adam. Neyini anlamiyorsunuz? Adam Besiktas'a gittiyse bu once Besiktas'in sonrada Rashica'nin ezikligidir. Erden Timur'la ne alakasi var?

Son olarak ve en onemlisi Erden Timur gibi bizden farki olmayan, kulubu harbiden seven ve vizyon sahibi, is bitirici, zeki bir adami boyle boktan meseleler icin yipratmayin. Boyle adamlar kolay gelmiyor.

Biraz agir olacak, ama kari gibi aglamayi birakin.

1 oyuncu üzerinden linc etmek enayilik ve nankorluktur. Elestiriyi hak ediyor ama. Sampiyon olmuş takimi guclendirmek yerine sil bas islere girdi. Dogru yol bu değil. Bosuna alinmis risk, yerine alinan topcularla daha guclu takimimiz olabilir elbet ama bu riske girmeye degmezdi.

fena halde belli bir oyuncu takıntısı var taraftarın bir kısmında. gedson, rashica gibi. orta sahaya iyi bir transferle gayet ideal bir takım oluruz. gedson'lu, rachica'lı bjk'nin şampiyon olabileceğini sanmıyorum. adam taraftardan sebep oyuncu satamıyoruz demeye getirdi. icardi, zaha gibi oyuncuları getiren insana biraz güvenmekte sorun yok.

takımın yıldız takıntısına kapılmasında rolü nedir sizce

en kötü molde rövanş maçına 1 orta saha yetiştirelim

erden bey

Önünde gedson örneği varken ,rashica tranferinde pimi çekilmiş bombayı eline almak, yönetim zaafiyetidir.

Her attığı gol her asissti , galatasaray tarafında rahatsızlık yaratacaktır. Rotasyonda 10 tane barış ederdi, yerine göre sol kanadıda yedeklerdi, yerine göre 10 numarayı da yedeklerdi.

Hoca istiyordu, taraftar seviyordu.
Ama en önemlisi sağ kanatda sağ ayaklı çizgiye inip orta kesen bir oyuncuyu savaşçıyı kaybettik, çok arayacağız çok. Şampiyonluk yarışında Fener rakibimizde BJK neyimiz ? Neden güçlenmelerine müsade ettik.

Ben hocanında bu transfer tutumundan memnun olduğunu düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt