Erden Timur

Aylarca olan uykusuzluktan dolayı olmuştur pek uykuyu sevmiyor erden timur belliki ama bu şakaya gelmez vücudun dengesini bozar odaklanma eksikliği yaşatır.Uykusundan feragat etmemesi lazım.

Rashicanın gidişi ve doğruysa Ziyech hamlesi artık kontrolü kaybettiğimizi gösteriyor. Transfer dönemi keşke daha erken kapansa.

Orta saha almalıydık
İcardiyi almalıydık
Rashicayı almalıydık

Almamız gereken 1 hamle hariç her şeyi yaptık :) Canı sağolsun Erden başkanın ama iş kötü noktaya gidiyor bile bile lades olacağız gibi.
@Hakan Motz sayın motz postum gayet normal neden dalga geçiyosun

Bu çocuk ziyek transferine sallamiyor muydu hahahah

Erden bey , artik ciddi anlamda hoca ile konusulmali, iyi bir yardimci yabanci hoca getirilmeli, böyle kadro ile bu futbol kimseye yakismaz. Bazi seyler olmuyorsa zorlanmamali. Gidisat hic iyi degil. Bu futbol ile CL de geken giden fark atar bize. Ondan sonra yeni hoca aramaya baslarsiniz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçmiş olsun ağabey kendine dikkat etmen lazım sen bize 30 sene daha lazımsın

Oynadığın orta saha kumarı hoş değil şu maç ne kadar tehlikeli bir kumar olduğunu gösterdi.

Bu adamın vasata gram tahammülü yok. 1,5 sezonluk yönetiminden çıkarımım bu.

Bu adam ilerde başkan olursa abromoviç gibi para harcar kendi cebinden takım için. Gider embapbe kurbağasını filan getirir.

Değişik bir takıntısı var.

Olurda bu sene şampiyon olamazsak bu facia mali yükü nasıl yönetecek merak ediyorum.

1692910788772.webp

Olurda şampiyon olamazsak süper lig ve Avrupa liginden gelecek para belli. Bu yüksek meblağlı kadroyu nasıl koruyacak muamma.sanki her sene 100 milyon euro sabit gelirimiz varmış gibi transfer yapıyoruz.
hocam tr de başarısızlığı kişisel olarak kimse üstlenmiyor ki sen ve ben çekeceğiz yükünü kim çekecek?

Geri
Üst Alt