Erden Timur

Adamda suç bulmamak için bulduğunuz bahaneler beni hayretler içerisinde bırakıyor.

Doğru düzgün bir orta saha alınmadığı ve diğer yapılan transferlerin neredeyse tamamı hazır halde olmadığı için az kalsın ŞL'ye katılamıyordu bu takım.

Ellindeki adamlarla zalgris gibi molde gibe takimlara karsi zorlaniyorsan bunun suclusu hocadir.

Erdem im tek sucu adadaki bizi 40 gün bekleyen orta saha aciklamasi.
Bu laftan sonra iyi bir orta saha getirmezse o zaman benim gözümde artık güvenirligi kalmaz.

Erden başkanım - senden alıntı yaparak

"Lami cimi yok...başka yolu da yok..."

Bu hafta toplamda en fazla 8 saat uyumuştur Erden başkan ve asıl dönem bir kaç saat sonra başlıyor bizim için.

rollfrog.gif

saygı çerçevesinde olduktan sonra herkes eleştirilmelidir ama bu adam bizi büyük bir kaostan cıkarıp şampiyon yaptı o yuzden vicdanım el vermiyor eleştiriye

lakin transferdeki plansızlık ve son gunlere kalan kaosun sebebini eminim kendisi açıklayacaktır mutlaka mantıklı açıklamaları vardır

canı sagolsun kimseyi alamasada

tek eleştirim kiralık verdiğimiz adamların full şartlarının bilinmemesi..

onun dışında 10 numara adam.

Mali müşavirler, muhasebeciler ve kanatlılar tarafından eleştiriliyor. Orta sahaya iki adam indirdi mi kusursuza yakın bir transfer dönemi geçirmiş olacağız. Bunu da başaracaktır. Geçen sene Icardi'yi son günlerde beleşe getirmiş adam. Daha önünde uzun günler var.

Net bir hakikat var ki Erden Timur ve Icardi olmasaydı Molde bizi evimize yollayacaktı. Uzun yıllardır ön elemeleri geçerek Şampiyonlar Ligi'ne katıldığımızı hatırlamıyorum.

profesyonel bir sportif direktörle çalışmayıp her kararı kendi verme merakı başına iş açacaktı, açtı da. inşallah hatasından ders alır, futboldan futbolcudan anlamadıgını kabul edip geri plana cekilir ve galatasaraya uzun yıllar hizmet etmeye devam eder.

Biraz güvenin, zaten başka da çareniz yok değil mi. Erden Timur gibi adam da eleştiriliyorsa... yahu adam sizin fifa menejer oyununda bile alamayacağınız futbolcuları getirdi. Oyunda bile alamayacağınız...

Transfer sezonu bitti mi? Benim bildiğim kadar biten birşey yok. Geçen sezonun başarılı transferlerinden örnek, İcardi ne zaman geldi. Rasicha ne zaman geldi. Biraz sabır. Bu sezon heba olsa bile ben bu adama çıt çıkartmam.

Biraz saygı göstermek gerek. Adam bu iş yoğunluğunda hastalandı be. Hemen ortalığı yangın yerine vermek, karalar bağlamak, bilmiyorum bana yanlış geliyor.

ŞL de 4. olsak bile, asıl oraya gitmek bile başarıdır keza rakipler kolay değil. Bu kadro lig için kötü değil ama takviyeler de olacak bu çok belli...

Sabır, güven ve destek, yapabileceğiniz en basit iş. Bunu da bu yönetim en basitinden hak ediyor...

Başkanım 4 eylül gecesi herkes seni konuşacak yine. Son gün Icardi getirmeni unutmadık başkanım, sapla başkanım basına da rakibe de

Mali müşavirler, muhasebeciler ve kanatlılar tarafından eleştiriliyor. Orta sahaya iki adam indirdi mi kusursuza yakın bir transfer dönemi geçirmiş olacağız. Bunu da başaracaktır. Geçen sene Icardi'yi son günlerde beleşe getirmiş adam. Daha önünde uzun günler var.

Net bir hakikat var ki Erden Timur ve Icardi olmasaydı Molde bizi evimize yollayacaktı. Uzun yıllardır ön elemeleri geçerek Şampiyonlar Ligi'ne katıldığımızı hatırlamıyorum.
Nasılsın Tahir?

Geri
Üst Alt