Erden Timur

başkan rica ediyorum sen orta saha alma.

Vecino
Van de beek
Ndombili

gözü kararttın birini sokacaksın illa.

Erden baskan guzel kadro kurdu. Artık top Okan hocamızda.

3 ay bekletip sonunda aldığı orta saha Vecino ise büyük patladı bence. Orta saha o kadar kritik bir bölgeydi ki ofansa yaptığı sansasyonel transferlerin dahi çok bir anlamı kalmamış olabilir, sezonu çöpe atmış olabilir.

Yahu nasıl böyle bir hataya düşersin be Erden reyiz? Orta saha transferi son ana bırakılır mı? Kulüpte doğru düzgün olan nadir şeylerden biriydin, büyük hayal kırıklığı yarattın. Gerekirse Zaha veya Tete'den birini almayacaktın ama orta saha alacaktın. Taraftar kendini daha güvende hissederdi emin ol.

Vecino yerine Berkan - Sergio - Miço orta sahası kalsa çok daha faydalı olurdu.

Transfer döneminin sona ermesiyle bizleri kulübün geleceğine dair aydınlatacaktır

Bir Abdürrahim, bir belmas gibi hareket etti. Gerçekten sonuna kadar iyi bir B planı vardır dedim. Ama yokmuş. Hayal peşinden koşup os bölgesinin eksik kalmasına neden oldu. Belki para yoktur, bu sebepten istediğimizi alamadık. Ama para varmış, alırız gibi davranmaya gerek yoktu.

Erden bey neler oluyor?

250k kira yerine satabilirdi

Berkan yerine vecino gibi isimler dülünürsen çocuk tabi kalmak istemez

Vecino'nun geleceğini veya kim olursa artık Berkan nereden bilecekti ki? Ayrıca Berkan'ın yedek kalma mevzu ve taraftar tepkisi yüzünden gittiğini hepimiz biliyoruz.

Berkan gitmek istiyor ve belli ki mutsuz, teklif veren tek takım da kira+opsiyon diyor. Yapacak bir şey yok.

sakin olunması gerektiğini - ortada KAP falan olmadan , hergün "buda sallıyor" dediğiniz hesapların paylaşım ve demeçlerini %100 doğru sayıp agresifliği tek bir adama yöneltilmesini anlamdıramıyorum.

bu hesaplara haberi bu adamın verdiğinden emin misiniz mesela ? çok hesap ramos %99 da dedi..başka şeylerde yazdılar...sonra "gelen bilgi bu..biz onu taşıyoruz ...bizde günah yok...biz gazeteciyiz" moduna girdiler.

Bu derece tepkili bir gece yaşanması üzerine muhakkak sorulacaktır - basın toplantısı mı olur başka şey mi olur bir açıklama olacaktır.

Yönetimin (1 adam değil beyler yönetim) en büyük hatası ağustos ayı boyunca transferdeki iletişim,haberleşmeyi bence doğru idare edememiş olmaları - bugün nasıl biter bitmezden bağımsız.

hakikaten az bir şey sakin kalmak lazım.

Sürekli o şehirden diğerine gitmek doğru iş değildi, hem kendini yıprattı hem zaman kaybetti. Cevval bir ekip kurup oradan oraya yollamalıydı hepsini transfer görüşmeleri için

Geri
Üst Alt