Erden Timur

Kusursuz bir insan değildir, başarılı bir insandır. Başarılı olduğu sürece de arkasındayız. Ekonomik olarak iyiysek, sportif anlamda da başarılıysak eleştiri yapmayı yersiz bulurum.

217 milyon euro gelir bence mükemmel bir olay

Gecmis yönetimlere göre en büyük fark 47 milyon euro sponsorluk gelirleri ve 40 milyon euro magaza satis geliri

Cl geliri basarili oldugunda dahil olan bir gelir ordan simdilik 35 milyon euro geliyor

Yani en büyük fark sponsorluk ve magaza da yapilan ekstra gelirler

Büyük basari gercekten

Ülkemiz yaklaşık 20 senedir demokrasi işleyişini unuttuğu için bu adama eleştiri yapılınca ölüp bitecez gidecek ,gücü eksilecek vs. zannediyor da saçma eleştiriler dışında tabii ki eleştirilecek. Bir taraftar bile bırakıp gitsin demedi , yıpranmış olabilir fakat bu mevkileri bırak küçük bir ilçenin başhekimliği bile insanı yıpratıyor örnek olarak. Başkanlığı tiranlık olarak yapmak isteyenler kuş familyalarında başkanlık yapabilir ya da tek adam ile yönetilmek isteyen taraftarlar oralara yönelebilir. Galatasaray'ın bu kültürü değişmeyecektir bazen malesef diyerek bazen iyi ki diyerek bunu söylüyoruz ama bu böyle.
Örnek olarak satışların hep kiralık üzerine olması benim bu sene eleştirdiğim bir konuydu. Hele zaniolonun gidişi bana hala mantıksız geliyor. Keşke 30-35 (olası)yerine 20-25 e direk gitseydi. Ayrıca Manchester maçında 90 dk oynayabilecek iyi bir orta sahamızın olması şarttı.Ama geçti gitti iyi olduğu konularda yazan çok zaten kendisini de seviyorum.

Son düzenleme:
Ülkemiz yaklaşık 20 senedir demokrasi işleyişini unuttuğu için bu adama eleştiri yapılınca ölüp bitecez gidecek ,gücü eksilecek vs. zannediyor da saçma eleştiriler dışında tabii ki eleştirilecek. Bir taraftar bile bırakıp gitsin demedi , yıpranmış olabilir fakat bu mevkileri bırak küçük bir ilçenin başhekimliği bile insanı yıpratıyor örnek olarak. Başkanlığı tiranlık olarak yapmak isteyenler kuş familyalarında başkanlık yapabilir ya da tek adam ile yönetilmek isteyen taraftarlar oralara yönelebilir. Galatasaray'ın bu kültürü değişmeyecektir bazen malesef diyerek bazen iyi ki diyerek bunu söylüyoruz ama bu böyle.
Yapıcı eleştiri ve kötü niyetli eleştiri denen de bir şey var. Yapılan eleştiriler iyi niyetli yapıcı eleştiriler olsa amenna lakin yıpratmak üzerine yapılan eleştiriler sadece işleri kötüye götürür bu da bir gerçek. Bir de terazinin her iki tarafını konuşmak gerek bir tarafını konuşmakta iyi niyetli değildir.

Yapıcı eleştiri ve kötü niyetli eleştiri denen de bir şey var. Yapılan eleştiriler iyi niyetli yapıcı eleştiriler olsa amenna lakin yıpratmak üzerine yapılan eleştiriler sadece işleri kötüye götürür bu da bir gerçek. Bir de terazinin her iki tarafını konuşmak gerek bir tarafını konuşmakta iyi niyetli değildir.
Şöyle de bir şey var. Açıkcası yetki sahibi bir insanın hesap vereceği bir mecraa olması kötü bir şey değildir. Bundan rahatsız olan çok kişi var gördüğüm kadarıyla ama bunun neresi kötü olabilir? Atıyorum şimdi Erden timur tüzüğü değiştirip kendi tanıdıklarını üye yapsa (diğer kulüplerde olduğu gibi) babasının çiftliği gibi hesap vermeden başkanlık yapsa bu kimin hoşuna gider? Yıpranmadan bu işleri yapmak çok zor dediğim gibi tiranları bile yıpratıyorlar ali koç 20 sene yaşlandı her şeye sahip olmasına rağmen. Destekleyeni de çok Erden timur'un eleştireni ise çok azdır. Çoğunluk sevip saygı duyuyor zaten.

Şöyle de bir şey var. Açıkcası yetki sahibi bir insanın hesap vereceği bir mecraa olması kötü bir şey değildir. Bundan rahatsız olan çok kişi var gördüğüm kadarıyla ama bunun neresi kötü olabilir? Atıyorum şimdi Erden timur tüzüğü değiştirip kendi tanıdıklarını üye yapsa (diğer kulüplerde olduğu gibi) babasının çiftliği gibi hesap vermeden başkanlık yapsa bu kimin hoşuna gider? Yıpranmadan bu işleri yapmak çok zor dediğim gibi tiranları bile yıpratıyorlar ali koç 20 sene yaşlandı her şeye sahip olmasına rağmen. Destekleyeni de çok Erden timur'un eleştireni ise çok azdır. Çoğunluk sevip saygı duyuyor zaten.
Hesap vermesin diyen yok, verdiği hesabı görmezden gelip hala kötü niyetli bir şekilde yıpratılmak amacıyla sadece bir açıdan eleştirilmesine laf ediliyor. Yoksa kendisi zaten sürekli hesabını veriyor. Senin dediğin ne kadar tehlikeliyse kötü niyetli eleştirilerde bir o kadar tehlikelidir.

umarım kendisi kadar potansiyelli yönetim kurulunu şimdiden hazırlamaya başlamıştır bAŞKan.
En azından 1 seçim dönemi daha mevcut düzen bozulmamalı aksayan yöneticiler yerine daha iyileri alınıp devam edilirse daha faydalı olabilir.

Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Erden Timur bu üçgen an itibariyle iyi işliyor sonuçta egosuz mütevazi insanlardan oluşuyor.

Beyler Türkiye de yaşanıyor olaylar. Kaç kişi eleştiri ne olduğunu biliyor?
Adam ana avrat düz gidip eleştiriyorum bu da benim fikrim diyor.
Nitekim dedikleriniz medeni toplumlarda geçerliliği vardır biz daha o seviyeye baya uzağız.

Bunun yanında sosyal medya çukurundaki algılar ile hareket eden rüzgar ne tarafa eserse o yöne dönen sözde Galatasaray lı etkileşim manyaklarını da unutmamak lazım.

Bazı arkadaşlar linç etmeye kalkıştı belgeleri açıklayacak dedi. Yine yok ortada. Kim bilir ne yalanlar dönüyordur :)

"BÖYLE VASAT AKILLA NE KONUŞACAĞIZ"

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can Natan: "Genç bir kadını dahi hedef gösterecek kadar gözünü hırs bürümüş bu zihniyet yarın öbür gün 'Ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım.' derse sakın şaşırmayın, nitekim başarı için her şey mübah zihniyeti hamurlarında var. İnsanın kelamı, aklının terazisidir. Peki biz kelamı böyle vasat bir akılla neyi konuşup, neyi tartışacağız? Teraziye bile hile katmaya çalışan bu zeka yoksunu zihniyet ile Türk futbolunu nereye taşıyacağız?"

Geri
Üst Alt