Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 3.015
- 2.083
- 498
Kusursuz bir insan değildir, başarılı bir insandır. Başarılı olduğu sürece de arkasındayız. Ekonomik olarak iyiysek, sportif anlamda da başarılıysak eleştiri yapmayı yersiz bulurum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu abi dun aksam yalakA spora cikmiyqcak miydi?
Bizim taraftardan emin olamıyorum. En yakın Vecino örneği. Ben dahil kızmışımdır.İnsanoğlu işte. Seviyeyi yukarı çıkaramayınca yukarıdakini aşağı çekmeye çalışıyor. Taraftar ve Başkan dik durursa problem olmaz.
Yapıcı eleştiri ve kötü niyetli eleştiri denen de bir şey var. Yapılan eleştiriler iyi niyetli yapıcı eleştiriler olsa amenna lakin yıpratmak üzerine yapılan eleştiriler sadece işleri kötüye götürür bu da bir gerçek. Bir de terazinin her iki tarafını konuşmak gerek bir tarafını konuşmakta iyi niyetli değildir.Ülkemiz yaklaşık 20 senedir demokrasi işleyişini unuttuğu için bu adama eleştiri yapılınca ölüp bitecez gidecek ,gücü eksilecek vs. zannediyor da saçma eleştiriler dışında tabii ki eleştirilecek. Bir taraftar bile bırakıp gitsin demedi , yıpranmış olabilir fakat bu mevkileri bırak küçük bir ilçenin başhekimliği bile insanı yıpratıyor örnek olarak. Başkanlığı tiranlık olarak yapmak isteyenler kuş familyalarında başkanlık yapabilir ya da tek adam ile yönetilmek isteyen taraftarlar oralara yönelebilir. Galatasaray'ın bu kültürü değişmeyecektir bazen malesef diyerek bazen iyi ki diyerek bunu söylüyoruz ama bu böyle.
Şöyle de bir şey var. Açıkcası yetki sahibi bir insanın hesap vereceği bir mecraa olması kötü bir şey değildir. Bundan rahatsız olan çok kişi var gördüğüm kadarıyla ama bunun neresi kötü olabilir? Atıyorum şimdi Erden timur tüzüğü değiştirip kendi tanıdıklarını üye yapsa (diğer kulüplerde olduğu gibi) babasının çiftliği gibi hesap vermeden başkanlık yapsa bu kimin hoşuna gider? Yıpranmadan bu işleri yapmak çok zor dediğim gibi tiranları bile yıpratıyorlar ali koç 20 sene yaşlandı her şeye sahip olmasına rağmen. Destekleyeni de çok Erden timur'un eleştireni ise çok azdır. Çoğunluk sevip saygı duyuyor zaten.Yapıcı eleştiri ve kötü niyetli eleştiri denen de bir şey var. Yapılan eleştiriler iyi niyetli yapıcı eleştiriler olsa amenna lakin yıpratmak üzerine yapılan eleştiriler sadece işleri kötüye götürür bu da bir gerçek. Bir de terazinin her iki tarafını konuşmak gerek bir tarafını konuşmakta iyi niyetli değildir.
Hesap vermesin diyen yok, verdiği hesabı görmezden gelip hala kötü niyetli bir şekilde yıpratılmak amacıyla sadece bir açıdan eleştirilmesine laf ediliyor. Yoksa kendisi zaten sürekli hesabını veriyor. Senin dediğin ne kadar tehlikeliyse kötü niyetli eleştirilerde bir o kadar tehlikelidir.Şöyle de bir şey var. Açıkcası yetki sahibi bir insanın hesap vereceği bir mecraa olması kötü bir şey değildir. Bundan rahatsız olan çok kişi var gördüğüm kadarıyla ama bunun neresi kötü olabilir? Atıyorum şimdi Erden timur tüzüğü değiştirip kendi tanıdıklarını üye yapsa (diğer kulüplerde olduğu gibi) babasının çiftliği gibi hesap vermeden başkanlık yapsa bu kimin hoşuna gider? Yıpranmadan bu işleri yapmak çok zor dediğim gibi tiranları bile yıpratıyorlar ali koç 20 sene yaşlandı her şeye sahip olmasına rağmen. Destekleyeni de çok Erden timur'un eleştireni ise çok azdır. Çoğunluk sevip saygı duyuyor zaten.
En azından 1 seçim dönemi daha mevcut düzen bozulmamalı aksayan yöneticiler yerine daha iyileri alınıp devam edilirse daha faydalı olabilir.umarım kendisi kadar potansiyelli yönetim kurulunu şimdiden hazırlamaya başlamıştır bAŞKan.