- 10 Nisan 2013
- 53.442
- 33.319
- 2.993
En son laf edilecek adama sallamayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oliveira'nın gönderilmeye çalışılacağı yine Nelsson'un satılmasını bekliyorum ben. Hatta 25 civarlarını görürse Boey bile gidebilir. Sonuçta burada iş sadece bizde bitmiyor oyuncuların da isteği var. Boey'e devre arası bir PL takımı 25+ bonuslu teklif yaparsa şaşırmam ve yaparsa da alır. Aynı şey Nelsson içinde 15-16+ bonusa gidebilir bence.Devre arasi as takimdan kimseyi satmayiz, buna Nelsson'u da dahil ediyorum. Belki Oliveira falan elden cikarilabilir zaten oynatmiyor hoca onu artik.
Orta saha ihtiyacı ortadayken Zaha ve Ziyech gerek var mıydı acaba?şov yapmadı. 2-3 kere açıkladı limit olmadığı için bu isimlere gittiğini.
Limit olsaydı Amrabat'ı almıştık dedi.
bonservis veremiyorduk dedi. vaktin olduğu zaman videosunu paylaştım. izlemeni öneririm.Orta saha ihtiyacı ortadayken Zaha ve Ziyech gerek var mıydı acaba?
10 numara en erken sezon sonu olur.Devre arası 6 numara 10 numara ve sol bek şart oğlu şart
Yaz döneminde şu üçünü alıp transferi kapatmamız lazımdı.gidip alakasız adamlar aldık10 numara en erken sezon sonu olur.
Ben izledim konuşmalarını renkdaş. İlk önce orta saha işini çözmeliydi. Bu işi önceleseydi kiralık opsiyonlu vs her türlü bulunurdu. Niye 20 milyon verip almadı demiyorum zaten.bonservis veremiyorduk dedi. vaktin olduğu zaman videosunu paylaştım. izlemeni öneririm.
Nelson filan satılır belkiDevre arasi icin harcama limiti var mi? Yok sanirim. Sezon sonunu bekleyecegiz gibi. Zaten istesende devre arasinda kaliteli oyuncu zor alinir.
@Onur Üründül @Serhan Artemis Bu 2li seni soruyoduCidden bu herife laf mı söyluyoruz??? Yuh be
Aids oldum tedavi goruyordum reis
Ulan tövbe tövbeAids oldum tedavi goruyordum reis
Doruk vallahi çok özledim seni ruh hastası herif belki 20 kere sordum nerde bu adam diyeAids oldum tedavi goruyordum reis