Erden Timur

Fazla sayıda düşüşte oyuncu olursa takım kurmakta zorlanırız. Bize yükselişte gençler lazım. 2-3-5-7 milyon gibi rakamlara alacağımız dinamik gençleri kadroya katmak zorundayız.

Fred ve schimanski'yi görünce adam bence doğru futbolcuları istemiş buradaki şanssızlık bonservis verip adam almaya paramız yoktu o zaman. Bu yüzden bonservisi elinde olan adamlara gittik o da zaten bir çeşit kumardı ya tutar ya tutmaz diye oyuncuların performansına bakınca ziyech ve Ndombele tutmadı tutmayacak gibi de ama tete ve zaha'dan umutluyum

Devre arasi as takimdan kimseyi satmayiz, buna Nelsson'u da dahil ediyorum. Belki Oliveira falan elden cikarilabilir zaten oynatmiyor hoca onu artik.
Oliveira'nın gönderilmeye çalışılacağı yine Nelsson'un satılmasını bekliyorum ben. Hatta 25 civarlarını görürse Boey bile gidebilir. Sonuçta burada iş sadece bizde bitmiyor oyuncuların da isteği var. Boey'e devre arası bir PL takımı 25+ bonuslu teklif yaparsa şaşırmam ve yaparsa da alır. Aynı şey Nelsson içinde 15-16+ bonusa gidebilir bence.

Devre arası 6 numara 10 numara ve sol bek şart oğlu şart

tek veklentim var erden beyden son dakika tutar diye aldigi kiraliklati postalasin devre arasi. arap ligibe kitleyebilecegi varsa onuda kitlesin bi adam gibi kanat alsin yeter. gruplardan cikalim ilk mac elenelim raziyim. gelen parala yazin ortasaha solbek dizer zaten.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bonservis veremiyorduk dedi. vaktin olduğu zaman videosunu paylaştım. izlemeni öneririm.
Ben izledim konuşmalarını renkdaş. İlk önce orta saha işini çözmeliydi. Bu işi önceleseydi kiralık opsiyonlu vs her türlü bulunurdu. Niye 20 milyon verip almadı demiyorum zaten.

Geri
Üst Alt