Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartma yav bunlar kim. En büyük güç galatasaray taraftarı, murat ağırel lube ayar kim yav rambo okan gibi holigan fb li birkaç süprüntü. Adamlar şampiyon olmak için çeteleşmiş sen yaptıklarını ifşa etmeyin diyorsun. Belge orda tff de duruyor yerini de söyledik hiç birinden haftalarca çıt çıkmadıValla duyumlarla bir şeylerin çözülmeyecegini hepimiz biliyoruz. 3 temmuz delilllerle ispatlanmasina rağmen aklandilar Türkiye'de. Neyin mücadelesini nasıl veriyoruz. Bugün Ali Koç halkı kin ve düşmanlığa sevketmekten yargilanirsa amaçları Fenerbahçe, amaçları Cumhuriyet diyecekler. Bu iş kontrolden çıktı. Üst bir güç olaya el atmalı kendine gel demeli. Biz mücadele edemeyiz.
Olay o değil ki. Bütün belgeler somut aslında muhattabı kamuoyu değil. Direkt nokts atışı yerlere gidiyor gittiği için kudurarak iş örgüt boyutuna çıkıyor.Somut belgeler ile açıklamalar yapmayacaksa yapmasın. Soru sormasın. Muhatap almasın kimseyi. Çıkarsın kanıtları sunsun. Kağıtsa kağıt, ses kaydıysa ses kaydı, görüntü ise görüntü. Yoksa çıkıp ama Ali Koç sen bunu böyle böyle yapmadın mi? Sana bunu bunu göndermediler mi diye soru sormasin. Adam çünkü hayır cevabını verecek!
Abartma yav bunlar kim. En büyük güç galatasaray taraftarı, murat ağırel lube ayar kim yav rambo okan gibi holigan fb li birkaç süprüntü. Adamlar şampiyon olmak için çeteleşmiş sen yaptıklarını ifşa etmeyin diyorsun. Belge orda tff de duruyor yerini de söyledik hiç birinden haftalarca çıt çıkmadı
Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Olay Murat Ağırel'i tavlamaya kadar gitmiş. Valla kusura bakmayın amaçları laik Fenerbahçe'ye operasyon diye iki saat Murat Ağırel konuştu mu kimse aksini düşünmek istemez. Muhalif kesimin çok büyük bir kısmının Ak Partili seçmenden farkı yok. Ali Koç'un laiklik vurgusu, Atatürk stadyumu hamlesi masum değil. Kamuoyu yaratıyorlar. Yarattılar. Cumhurbaşkanı perde arkasından bunun kulağını cekmezse susmayacak. Ya da babası ya da ailesinden bir başka biri. Bu kavga kaos herkesin işine geldiği için çözülmüyor zaten. Ali Koç Fenerbahçe ile ilgileniyor şirketten uzak Koç ailesi memnun, taraftar birbirine giriyor gündemi futbol iktidarın keyfi yerinde. Bırakın kavga büyüsün.Olay o değil ki. Bütün belgeler somut aslında muhattabı kamuoyu değil. Direkt nokts atışı yerlere gidiyor gittiği için kudurarak iş örgüt boyutuna çıkıyor.
Bu sürecin sonunda büyük bir operasyon olduğunda ama gazeteciler hüü diye ağlanacak.
Bu işin ipini çeken de duayen gazeteci diye geçinen herif.
Bir yerlerde yüksek sesle Allah ve Atatürk geçiyorsa arka planda saklanan bir şeyler vardır.
Türk solcu gazeteciliği de bunun en somut örneklerinden birisi. Bir diğeri de son kaleyiz vs vs diye terör örgütleriyle iç içe geçenlerin Ataturk pelerinine sarılması.
Bu ülke bu bokluktan kurtulmak istiyorsa farkli amaçları olan ancak yol ve yöntemleri birbirinin aynısı olan bu dijital ikizlerle ilişkiyi koparmalı.
Bana forumlardan laf yetiştireceğine CV'me bak ara beni yüz yüze konuşalım!Sayın @Tahir Mahir Koç , ben Galatasaray spor kulübu başkan yardımcısı Erten Timur lütfen ama lütfen onca emek ve hizmet verdim bu kulübe.
Bu kulüp için onlarca yıldız transfer ettim ayıp oluyor. Yapma böyle yapma sonra birbirimize saygıyı yitirirsek Galatasaray bölünür dedigim söz buraya gelir.. Ayıp ya
Ali Koçun sözcülüğünü yapıyorsun yapma sonra yarin buradan üzülerek gidersin haberin olsun.
Bak olayı 3 temmuza getirdiğine göre bir hatırlatma yapayım. 3 temmuzda dellillerin kanuna aykırı şekilde ele geçirilmesi sebebi ile herifler aklandılar. Şu anda eden beyin elinde kanıtlar olsa bile bunu sunamaz. Çünkü yasal bir soruşturma kapsamında alınan görüntüler ve belgeler olmayacak bunlar. Adam zaten hukuk biliyor. Yaptığı şey böyle şeyler var savcılık gidip bu görüntüleri belgeleri araştırıp bulsun demekten başka elinden gelecek bir şey yok. Senin söylediğin gibi bu belgeleri sunsa etrafa suçlu kendisi olur. Bu belgelerin kanuni yollarla ele geçmemesinden dolayı.Valla duyumlarla bir şeylerin çözülmeyecegini hepimiz biliyoruz. 3 temmuz delilllerle ispatlanmasina rağmen aklandilar Türkiye'de. Neyin mücadelesini nasıl veriyoruz. Bugün Ali Koç halkı kin ve düşmanlığa sevketmekten yargilanirsa amaçları Fenerbahçe, amaçları Cumhuriyet diyecekler. Bu iş kontrolden çıktı. Üst bir güç olaya el atmalı kendine gel demeli. Biz mücadele edemeyiz.
CV işlerine @Gökhan Sancak bakıyor reisBana forumlardan laf yetiştireceğine CV'me bak ara beni yüz yüze konuşalım!
Asker kaçağı, sahte raporlu başkanları olanlar bizim Erden'imizin vatan sevgisinin zekatı size bir ömür yeter.
O hep vardı. Şike döneminde piyasaya salınan trolün teki. Ciddiye almaya değer biri değil.Erden başkana her yerden saldırıyorlar. Libe ayar diye birini sürmüşler piyasaya
Onunda o zaman sağlam bir tokat yemesi lazım demekki. Gerçi bizim sosyal medyacilar biraz irdeledimi bir çok şeyleri patır patır çıkıyor.O hep vardı. Şike döneminde piyasaya salınan trolün teki. Ciddiye almaya değer biri değil.
Asker kaçağı, sahte raporlu başkanları olanlar bizim Erden'imizin vatan sevgisinin zekatı size bir ömür yeter.
Hocam yukarıda şike dönemi delillerinin yasal yoldan elde edilmediği için alenen şike yapanlari akladilar. Demekki bu şekilde durum var. Bizim elimizin altındaki sopa bu işte. Devlet savcılar müdahale etsin diyoruz, kimseden ses cikmiyor.Bu olayların büyümesinin 1 numaralı nedeni bizim elimiz güçlü olduğu halde bile hukuka.mahkemelere basvurmamis olmamız ,şimdi ise erden baskanin şahsına saldırıyorlar mahkemeye verdiği an normalde kesilir şu pislikler ama neden sadece lafta sözde kalıyor.herseyemiz !!
şu sosyal medyadaki soytarıların cogunun yeri yurdu belli saglam davalar acabilir istese yani şahsi davalar ki açıldıgı an sesleri kesilir lakin nedense cok merhametli davranıyoruz yada birşeyleri bekliyoruz bilmiyorumHocam yukarıda şike dönemi delillerinin yasal yoldan elde edilmediği için alenen şike yapanlari akladilar. Demekki bu şekilde durum var. Bizim elimizin altındaki sopa bu işte. Devlet savcılar müdahale etsin diyoruz, kimseden ses cikmiyor.
Karilara bakmaktan o işlerle ilgilenebiliyor muCV işlerine @Gökhan Sancak bakıyor reis![]()